Povezane vesti

Zoran Milanović o užasu na Baniji: Boli me što je Republika Srpska obnovila više kuća nego hrvatska država

Zoran Milanović o užasu na Baniji: Boli me što je Republika Srpska obnovila više kuća nego hrvatska država

Večernje novosti 30.12.2022
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović izjavio je smatra da je vlada te zemlje odgovorna zbog toga što nisu obnovljene kuće posle zemljotresa na Baniji. Foto: EPA/FILIP SINGER - Osećam da posle dve godine strpljenja i prećutne ili direktne podrške… »
Milanović: Na Baniji Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada, šest kuća urađeno na 80-ak se radi

Milanović: Na Baniji Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada, šest kuća urađeno na 80-ak se radi

RTV 30.12.2022
ZAGREB - Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na konferenciji za medije da je na Baniji urađeno šest porodičnih kuća, a da se na 80-ak radi. "Boli me da vidim da je Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada. Ili malo manje… »
Milanović: Na Baniji urađeno šest kuća, Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada

Milanović: Na Baniji urađeno šest kuća, Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada

Euronews 30.12.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas na konferenciji za medije da je na Baniji urađeno šest porodičnih kuća, a da se na osamdesetak radi. "Boli me da vidim da je Republika Srpska obnovila više nego hrvatska vlada. Ili malo manje. To… »

Vesti dana »