Povezane vesti
Gvardiola o Halandu, može li Norvežanin još bolje?
Sportske.net 30.12.2022
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da norveški igrač Erling Haland i dalje može da napreduje uprkos dobrim nastupima od prelaska u taj klub. "Nadam se da može da nastavi da napreduje kao fudbaler jer mislim da može… »
„Želeo sam Holanda, bilo je jasno kakav će igrač biti“
Sport klub 30.12.2022
Podeli : Menadžer Evertona Frenk Lampard otkrio je da je želeo da dovede Erlinga Holanda dok je bio na klupi Čelsija. Norveški reprezentativac je minulog leta iz Borusije Dortmud stigao u Mančester Siti i sa 20 postignutih golova ubedljivo je… »
Holand: Sitijevi lekari su mi pomogli da „popravim“ telo
Sport klub 30.12.2022
Podeli : Fudbaler Mančester Sitija Erling Holand istakao je značaj medicinskog tima Građana, a rekao je i da je prezadovoljan što je stigao baš u sastav Pepa Gvardiole. Norvežanin je impresivno započeo svoj boravak na Etihadu, pošto je do sada… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 33 minutajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane