Повезане вести

Сузана Манчић освојила брачну слободу! Открила тајне брака, а ево како ће провести нову годину!

Сузана Манчић освојила брачну слободу! Открила тајне брака, а ево како ће провести нову годину!

Курир 30.12.2022
Сузана Манчић, певачица и глумица, проговорила је о браку и открила је како ће прославити Новогодишњу ноћ. Наиме, Сузана истиче да су претходне две године биле ужасне и да је напокон кренула више да излази. - Ова година ми је… »
Нову годину чека сама: Сузана Манчић шокирала признањем о брачном партнеру и љубави: "Прија нам раздвојеност..."

Нову годину чека сама: Сузана Манчић шокирала признањем о брачном партнеру и љубави: "Прија нам раздвојеност..."

Блиц 30.12.2022
Водитељка Сузана Манчић, пред сам крај године, сумирала је утиске, говорила о љубави, али и признала како ће дочекати 2023. - Ова година ми је била као буђење из неког дугог сна. Преспавали смо корону и као да се враћамо у… »
За дочек ћу седети сама код куће! Сузана Манчић изненадила одлуком - први пут без мужа, а ево због чега су се раздвојили

За дочек ћу седети сама код куће! Сузана Манчић изненадила одлуком - први пут без мужа, а ево због чега су се раздвојили

Мондо 30.12.2022
Сузана Манчић неће чекати Нову годину са супругом Симеоном као што су многи очекивали, већ је донела одлуку да буде сама. Сузана Манчић неће чекати Нову годину са супругом Симеоном као што су многи очекивали, већ је донела одлуку… »

Вести дана »