Povezane vesti
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 1 satjoš 52 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Skupština Srbije ubrzano usvaja zakone zbog otvaranja klastera 3 i preporuka ODIHR-a (VIDEO)
Insajder pre 7 minutajoš 75 povezanih
Najmanje 21 žrtva ruskog napada projektilima i dronovima na Ukrajinu, glavna meta bio Kijev
Beta pre 2 satajoš 56 povezanih
Španija protiv Portugalije za četvrtfinale Mundijala, poznati sastavi (RTS 1, 21.00)
RTS pre 22 minutajoš 46 povezanih