Povezane vesti
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
Vesti dana »

VIDEO Radonjiću bilo dovoljno 38 sekundi da postigne gol: Slavio sa navijačima na atletskoj stazi
Nova pre 10 minutajoš 37 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 32 povezane

Sanja dobila stan u Zemunskim kapijama za 40 dinara! Izvučene prve nagrade nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" Evo ko su srećni dobitnici
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Adriana Vilagoš osma u finalu bacanja koplja na SP u Tokiju; kontroverza u muškoj štafeti 4x400m
Naslovi.ai pre 1 satjoš 67 povezanih