Povezane vesti
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
INTERVJU Žaklina Tatalović: Predsednik mi kaže da sam nepristojna jer ga pitam o dva minuta snimka iz Doljevca
Nova 30.12.2022
U najnovijem intervjuu za Nova.rs, Žaklina Tatalović govorila je o mnogim temama. Ponovo si pokušala da dobiješ odgovor od premijerke, a u tome nisi uspela. Koliko puta ti se to dogodilo ove godine? „Mnogo puta se dešava da pitanja budu i kratka i… »
Vesti dana »
U Deliblatskoj peščari stabilno, ali izazovno: Ambasador EU za N1 - "pomoć mora biti zatražena da bi bila pružena"
N1 Info pre 1 satjoš 55 povezanih
Fiskalni savet: Prihodi u rebalansu realistični, dobit veća za 112 milijardi dinara
RTS pre 51 minutajoš 31 povezana
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 36 minutajoš 25 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane