Povezane vesti
Nenad Periš za Nova.rs: Poslednja poruka koju mi je Matej poslao je „Tata, ulazim u Srbiju“, ni sad ne znam kako i zašto…
Nova 31.12.2022
Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo pronađeno je 139 dana kasnije, 18. maja, na Adi Huji, 7,5 kilometara od kluba "Gotik" u kome mu se izgubio trag. Nenad Periš… »
3 Misterije nestanka mateja periša: Splićanin je neke tajne zauvek odneo sa sobom u grob!
Kurir 31.12.2022
Matej Periš (27), Splićanin čiji su nestanak i smrt ujedinili region, pre godinu dana krenuo je u provod sa prijateljima u Beograd i u noći pred doček Nove godine nestao bez traga, a njegova smrt i dalje je obavijena velom misterije. Za njim je odmah… »
"Patrijarh i nadbiskup su mi čestitali Božić": Nenad Periš na godišnjicu nestanka njegovog sina: "Jako mi je teško, video…
Blic 31.12.2022
Nenad Periš, otac Mateja Periša, mladića koji je nestao pre godinu dana u Beogradu kada je došao sa prijateljima u Beograd ne bili dočekao Novu Godinu, govorio je za medije o Matejevim prijateljima sa kojima je došao u Srbiju, ali i otkrio da su mu… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana