Povezane vesti

Ministar Vučević: Mnogo sam ponosan na sve pripadnike Vojske Srbije, momke i devojke, koji su spremni život da daju za…

Ministar Vučević: Mnogo sam ponosan na sve pripadnike Vojske Srbije, momke i devojke, koji su spremni život da daju za…

Kurir 31.12.2022
Miloš Vučević, ministar odbrane, izjavio je da je situacija na Kosovu i Metohiji bila jako ozbiljna i da je vojska po naredbi vrhovnog komandanta Predsednika Srbije podigla borbenu gotovost do upotrebe sile. BEZ POGOVORA IZVRŠAVALI SVE ZADATKE On je… »
Vučević: Mnogo sam ponosan na sve momke i devojke, koji su spremni život da daju za otadžbinu

Vučević: Mnogo sam ponosan na sve momke i devojke, koji su spremni život da daju za otadžbinu

Telegraf 31.12.2022
Treba svi da čuvamo svoju otadžbinu i da poštujemo svoju vojsku i policiju, poručio je Vučević. Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je jutros da je situacija na Kosovu i Metohiji bila jako ozbiljna i da je vojska po naredbi vrhovnog komandanta… »
Miloš Vučević: Spremni da rizikuju živote za zemlju!

Miloš Vučević: Spremni da rizikuju živote za zemlju!

Alo 31.12.2022
Miloš Vučević, ministar odbrane, izjavio je da je situacija na Kosovu i Metohiji bila jako ozbiljna i da je vojska po naredbi vrhovnog komandanta Predsednika Srbije podigla borbenu gotovost do upotrebe sile. On je gostujući na televiziji Pink poslao… »

Vesti dana »