Povezane vesti
Novakova turbulentna 2022: Šikaniranje, glupost, izbor…
Novi magazin 31.12.2022
Godina kojoj brojimo poslednje časove, ostaće zapamćena po mnogo čemu, ali najviše po Golgoti koju je prošao Novak Đoković. Sve što je proživeo, sve što je izgubio, sve što ga je spoticalo, donelo mu je mnogo teških trenutaka, ali i dokaz da ga ništa ne… »
Sport klub 31.12.2022
Podeli : Godina kojoj brojimo poslednje časove, ostaće zapamćena po mnogo čemu, ali najviše po Golgoti koju je prošao Novak Đoković. Sve što je proživeo, sve što je izgubio, sve što ga je spoticalo, donelo mu je mnogo teških trenutaka, ali i dokaz da ga… »
N1 Info 31.12.2022
Godina kojoj brojimo poslednje časove, ostaće zapamćena po mnogo čemu, ali najviše po Golgoti koju je prošao Novak Đoković. Sve što je proživeo, sve što je izgubio, sve što ga je spoticalo, donelo mu je mnogo teških trenutaka, ali i dokaz da ga ništa ne… »
Vesti dana »
Čudesnih 400 - Novak nastavlja da pomera granice! Ovo niko pre njega nije uspeo da uradi!
Kurir pre 5 minutajoš 54 povezane
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 35 povezanih
FOTO, VIDEO Evroposlanik položio venac kod nadstrešnice u Novom Sadu: Sastao se sa profesorima i studentima
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, vidljiv odziv građana, ali i pristalica vlasti u Pionirskom parku
N1 Info pre 55 minutajoš 17 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih