Povezane vesti
(Video) Dejan Petrović danas živi u Užicu gde nas je i ugostio,: a rođen je na selu: "Čuvao sam krave, ovce, išao svaki…
Blic 31.12.2022
Specijalno novogodišnje izdanje emisije "Metar moga sela" pratite danas na Blic televiziji i uživajte u onome što svaku Novu godinu upotpuni, trubačima. Dejan Petrović, zajedno sa svojim bendom svira samo za vas u emisiji "Metar moga sela", a upravo… »
(Video) "ostao sam željan oca": Dejan Petrović o roditeljima i teškim trenucima: "To je ostavilo veliku traumu, plakao sam i…
Blic 31.12.2022
Dejan Petrović gost je emisije "Metar moga sela" koju ove subote pratite na Blic televiziji u 12 h i 21.30 h. U specijalnoj novogodišnjoj emisiji "Metar moga sela" Dejan je iskreno pričao o svom odrastanju, a onda je iskreno rekao i koliko mu je u… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 20 minutajoš 54 povezane
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 13 minutajoš 19 povezanih
Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih