Povezane vesti
(Video) Dejan Petrović danas živi u Užicu gde nas je i ugostio,: a rođen je na selu: "Čuvao sam krave, ovce, išao svaki…
Blic 31.12.2022
Specijalno novogodišnje izdanje emisije "Metar moga sela" pratite danas na Blic televiziji i uživajte u onome što svaku Novu godinu upotpuni, trubačima. Dejan Petrović, zajedno sa svojim bendom svira samo za vas u emisiji "Metar moga sela", a upravo… »
(Video) "ostao sam željan oca": Dejan Petrović o roditeljima i teškim trenucima: "To je ostavilo veliku traumu, plakao sam i…
Blic 31.12.2022
Dejan Petrović gost je emisije "Metar moga sela" koju ove subote pratite na Blic televiziji u 12 h i 21.30 h. U specijalnoj novogodišnjoj emisiji "Metar moga sela" Dejan je iskreno pričao o svom odrastanju, a onda je iskreno rekao i koliko mu je u… »
Vesti dana »

Haos u Minhenu: Sukob dve frakcije navijača PSŽ-a u metrou posle osvajanja LŠ, sve blokirano kod stadiona
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Nadvožnjak pao na voz: Teška nesreća u Rusiji, u toku je spasavanje putnika ima žrtava (video)
Večernje novosti pre 48 minutajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana