Povezane vesti
Geri Nevil: Ronalda više nećemo gledati na vrhunskom nivou
Euronews 31.12.2022
Kristijano Ronaldo se nije proslavio u drugom mandatu u Mančester junajtedu. Vratio se Portugalac minule sezone u klub u kojem se fudbalski usavršio i postao jedan od najboljih na svetu, ali vrlo brzo je usledio i rastanak i nastavak karijere u… »
Nevil o Kristijanu: Tužno je, nećemo ga videti više na vrhu
Sport klub 31.12.2022
Podeli : Stručni konsultant na britanskoj televiziji i nekadašnji saigrač Kristijana Ronalda Geri Nevil smatra da je transfer ovog fudbalera u Al Nasr pomalo i tužan, ali da i govori o tome koliko su Saudijci ozbiljni kada se radi o fudbalu. Kristijano… »
Ja da odem tamo? Nikad! Ovako je Kristijano Ronaldo govorio: "Hoću dostojanstven kraj, a ne to"... A onda ipak rekao da
Mondo 31.12.2022
Ovako je Portugalac pričao kada su ga pitali da li će da ode u Aziju. Ovako je Portugalac pričao kada su ga pitali da li će da ode u Aziju Kristijano Ronaldo (37) potpisao je najveći ugovor u istoriji sporta i postao igrač tima Al Nasr u Saudijskoj… »
Vesti dana »
(Foto, video) Žena se porodila pod ruševinama! Neverovatna scena posle razornih zemljotresa u Venecueli: Volonteri pomogli da beba ugleda svet
Blic pre 48 minutajoš 60 povezanih
NIS od SAD zatražio novu licencu za operativno poslovanje
Radio sto plus pre 43 minutajoš 21 povezana
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Dramatične scene u Venecueli: Žena se porodila pod ruševinama, drastično porastao broj mrtvih i nestalih (video)
Kurir pre 3 minutajoš 20 povezanih