Povezane vesti
VIDEO Ambasador Hil: U 2023. želim rad na zbližavanju ekonomija i naroda SAD i Srbije
Radio 021 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je u novogodišnjoj video-čestitki da u 2023. godini želi da vidi rad na zbližavanju ekonomija Srbije i SAD i posebno rad na zbližavanju njihovih naroda. "Mislim da srpski i američki narod imaju mnogo… »
Hil: U 2023. želim rad na zbližavanju ekonomija i naroda SAD i Srbije
Danas 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je u novogodišnjoj video-čestitki da u 2023. godini želi da vidi rad na zbližavanju ekonomija Srbije i SAD i posebno rad na zbližavanju njihovih naroda. „Mislim da srpski i američki narod imaju mnogo… »
Ambasador Hil: U 2023. želim rad na zbližavanju ekonomija i naroda SAD i Srbije
N1 Info 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je u novogodišnjoj video-čestitki da u 2023. godini želi da vidi rad na zbližavanju ekonomija Srbije i SAD i posebno rad na zbližavanju njihovih naroda. „Mislim da srpski i američki narod imaju mnogo… »
Hil: U 2023. godini želim zbližavanje srpskog i američkog naroda
Euronews 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil uputio je danas građanima Srbije čestitku povodom Nove godine. ''U 2023. želim zbližavanje naših ekonomija i naroda koji imaju mnogo toga zajedničkog'', poručio je Hil u novogodišnjoj čestitki objavljenoj na… »
Hil: U 2023. želim rad na zbližavanju ekonomija i naroda SAD i Srbije
Beta 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je u novogodišnjoj video-čestitki da u 2023. godini želi da vidi rad na zbližavanju ekonomija Srbije i SAD i posebno rad na zbližavanju njihovih naroda. "Mislim da srpski i američki narod imaju mnogo… »
Hil: U 2023. želim zbližavanje srpskog i američkog naroda
Vesti online 31.12.2022
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil uputio je danas građanima Srbije čestitku povodom Nove godine. – U 2023. želim zbližavanje naših ekonomija i naroda koji imaju mnogo toga zajedničkog – poručio je Hil u novogodišnjoj čestitki objavljenoj… »
Ovde se osećamo kao kod kuće, hvala srpskom narodu Novogodišnja čestitka ambasadora Hila: Da se ekonomije i narodi još…
Kurir 31.12.2022
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 6 satijoš 1 povezana