Повезане вести

Шапић: Родитељима првих новорођених беба у 2023. години по 300.000 динара

Шапић: Родитељима првих новорођених беба у 2023. години по 300.000 динара

Данас 01.01.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да ће родитељи првих новорођених беба у 2023, као поклон града добити по 300.000 динара. Дечак је рођен 14 секунди после поноћи у КБЦ Драгиша Мишовић, а убрзо и девојчица у… »
"Чуо сам да је било два до три пута више људи него што сме": Шапић о синоћној драми на сплаву "Фристајлер" који је потонуо до…

"Чуо сам да је било два до три пута више људи него што сме": Шапић о синоћној драми на сплаву "Фристајлер" који је потонуо до…

Блиц 01.01.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је одговарајући на питања новинара приликом посете прворођеној беби, упитан о потонућу сплава Фристајлер да није био на лицу места, али да је чуо да је "сплав примио два до три пута… »
Лепе вести из косовског поморавља Дечак прва беба рођена 2023. у породилишту у Пасјану

Лепе вести из косовског поморавља Дечак прва беба рођена 2023. у породилишту у Пасјану

Ало 01.01.2023
За свако прво дете рођено у Пасјану, Здравствени центрар Гњилане обезбеђује 10 хиљада динара. Прва беба рођена у породилишту у Пасјану, у Косовском поморављу, је дечак који је на свет дошао данас у 11:45 часова, преноси РТВ… »
Шапић о потонућу Фристајлера: Чуо сам да је сплав примио два до три пута више људи од дозвољеног броја

Шапић о потонућу Фристајлера: Чуо сам да је сплав примио два до три пута више људи од дозвољеног броја

Данас 01.01.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић најавио је испитивање околности под којима је синоћ потонуо познати београдски сплав Фристајлер. Шапић је одговарао на питања новинара приликом посете прворођеној беби у 2023. години у… »

Вести дана »