Повезане вести

Јокић: "Рекао сам Кампацу да одабере Звезду, тамо ће га обожавати"

Јокић: "Рекао сам Кампацу да одабере Звезду, тамо ће га обожавати"

Спортске.нет 01.01.2023
Двоструки узастопни МВП НБА лиге Никола Јокић и репрезентативац Србије казао је да је посаветовао Факунда Кампаца да пређе у Црвену звезду ове зиме. И сам аргентински плејмејкер казао је како је у разговорима са Николом Јокићем и… »
Јокић причао и о кампацу: „Дописивали смо се, обожаваће навијаче и сјајно ће се снаћи!“

Јокић причао и о кампацу: „Дописивали смо се, обожаваће навијаче и сјајно ће се снаћи!“

Хот спорт 01.01.2023
Дотакао се многих тема. Најбољи светски кошаркаш Никола Јокић, игра нову сезону из снова, а тренутно, НБА лига га сврстава на врх листе кандидата за ново МВП признање. Српски репрезентативац игра сјајно и предводи Денвер до… »
Јокић открио да гледа звезду и Партизан у Евролиги: „Радујем се туђем успеху и мислим да немам ега!“

Јокић открио да гледа звезду и Партизан у Евролиги: „Радујем се туђем успеху и мислим да немам ега!“

Хот спорт 01.01.2023
Пратио је и КЛС. Најбољи српски и светски кошаркаш Никола Јокић, причао је за телевизију Арена спорт, где је у новогодишњем интервјуу открио многе до сада непознате детаље. Јокић је истакао да је протеклих година више волео да… »
"Навијачи звезде ће обожавати кампаца!" Никола Јокић: Мислим да ће сјајно да се снађе

"Навијачи звезде ће обожавати кампаца!" Никола Јокић: Мислим да ће сјајно да се снађе

Вечерње новости 01.01.2023
АРГЕНТИНСКИ кошаркаш Факундо Кампацо недавно је појачао Црвену звезду, а током играња у НБА био је члан Денвер Нагетса где је наступао са Николом Јокићем. Управо је српски центар говорио о омаленом плејмејкеру. ФОТО: АП/Тањуг… »
Навијачи звезде ће га обожавати! Никола Јокић о Кампацу: Неславно је прошао кроз НБА, а могао би да је игра

Навијачи звезде ће га обожавати! Никола Јокић о Кампацу: Неславно је прошао кроз НБА, а могао би да је игра

Мондо 01.01.2023
Никола Јокић чуо се са новим плејмејкером црвено-белих. Никола Јокић чуо се са новим плејмејкером црвено-белих Најбољи кошаркаш света Никола Јокић провео је две сезоне у Денверу са новим појачањем Црвене звезде Факундом… »

Вести дана »