Povezane vesti
Ja sam Rus i ići ću do kraja! Novogodišnja noć u Moskvi: Mir će doći tek posle naše pobede!
Kurir 01.01.2023
Sat na Spaskoj kuli Kremlja otkucava ponoć. Svira ruska himna. Zatim TV Channel One započinje 2023. pop pesmom: „Ja sam Rus i ići ću do kraja... Ja sam Rus, za inat svetu“, piše BBC. Sledeće na vrhu (patriotske) pop: "Rođen sam u Sovjetskom Savezu… »
Rusija i Ukrajina: Nova godina u Putinovoj Rusiji – ništa nije normalno
Danas 01.01.2023
Sat na Spasiteljevoj kuli Kremlja otkucava ponoć. Počinje intoniranje ruske himne. Kanal Jedan počinje 2023. godinu pop pesmom: „Ja sam Rus i ići ću do kraja… Ja sam Rus, u inat svetu“. Sledeća je (patriotska) pop pesma: „Rođen sam u Sovjetskom Savezu… »
Rusija i Ukrajina: Nova godina u Putinovoj Rusiji - ništa nije normalno
Južne vesti 01.01.2023
Getty Images Predsednik Vladimir Putin održao je novogodišnje obraćanje okružen vojskom Sat na Spasiteljevoj kuli Kremlja otkucava ponoć. Počinje intoniranje ruske himne. Kanal Jedan počinje 2023. godinu pop pesmom: „Ja sam Rus i ići ću do kraja... Ja… »
Vesti dana »
Državljani Srbije kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru imali transparente „Srbija pobeđuje“, uređaj za komunikaciju, saopštila Uprava policije CG
Nedeljnik pre 18 minutajoš 40 povezanih
Odbačena krivična prijava protiv trojice policajaca Oglasilo se Više javno tužilaštvo o ubistvu Nešovića: Evo šta su snimile kamere
Blic pre 8 minutajoš 37 povezanih
Viz er optužuje državu da mu ugrožava poslovanje u Srbiji, Direktorat kaže - regulatorne izmene ne ograničavaju pravo saobraćaja avio-prevoznicima
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Iznet niz kritika na račun Srbije u izveštaju Tonina Picule
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 24 povezane
Ukrajinci uzvratili: Sedam poginulih u napadu na autobus u proruskoj oblasti, udar i na Sankt Peterburg
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih