Повезане вести
Реља Поповић се први пут огласио након што је синоћ потонуо сплав на ком је наступао
Нова 01.01.2023
Ево шта је имао да поручи. У новогодишњој ноћи је, неколико минута после поноћи, дошло до незгоде на познатом сплаву „Фристајлер“ који је изненада почео да тоне. Људи су у паници почели да јуре ка излазу, те је настао стампедо… »
"И ја бих потонуо да сам слушао тај крш од музике" Познати певач испрозивао Рељу Поповића, креће нови естрадни рат
Курир 01.01.2023
Певач Алекса Јелић испрозивао је репера Рељу Поповића који је синоћ наступао на сплаву Фристајлер када је он почео да тоне. Алекса је на свом Фејсбук профилу објавио статус у ком је поткачио Рељу Поповића. - И ја бих потонуо да… »
Прво оглашавање реље поповића након драме на фристајлеру! Певач открио детаље инцидента, па признао: "Само су ми рекли..."…
Курир 01.01.2023
Певач Реља Поповић, огласио се први пут након инцидента на сплаву "Фристајлер" који је кренуо да тоне током његовог наступа. Наиме, Реља се огласио на Инстаграму, честитао Нову годину, а потом открио и детаље инцидента… »
Вести дана »
Преврнуо се чамац са групом миграната код Славонског Брода, једна особа погинула
Н1 Инфо пре 2 минутајош 19 повезаних