Povezane vesti
Relja Popović se prvi put oglasio nakon što je sinoć potonuo splav na kom je nastupao
Nova 01.01.2023
Evo šta je imao da poruči. U novogodišnjoj noći je, nekoliko minuta posle ponoći, došlo do nezgode na poznatom splavu „Fristajler“ koji je iznenada počeo da tone. Ljudi su u panici počeli da jure ka izlazu, te je nastao stampedo, ali, srećom, niko nije… »
"I ja bih potonuo da sam slušao taj krš od muzike" Poznati pevač isprozivao Relju Popovića, kreće novi estradni rat
Kurir 01.01.2023
Pevač Aleksa Jelić isprozivao je repera Relju Popovića koji je sinoć nastupao na splavu Fristajler kada je on počeo da tone. Aleksa je na svom Fejsbuk profilu objavio status u kom je potkačio Relju Popovića. - I ja bih potonuo da sam slušao daj krš koji… »
Prvo oglašavanje relje popovića nakon drame na fristajleru! Pevač otkrio detalje incidenta, pa priznao: "Samo su mi rekli..."…
Kurir 01.01.2023
Pevač Relja Popović, oglasio se prvi put nakon incidenta na splavu "Fristajler" koji je krenuo da tone tokom njegovog nastupa. Naime, Relja se oglasio na Instagramu, čestitao Novu godinu, a potom otkrio i detalje incidenta. Popović je istakao da mu je… »
Vesti dana »

‘Možda hoću, možda neću’: Tramp o ulasku Amerike u rat protiv Irana
Južne vesti pre 50 minutajoš 25 povezanih

Gašićeva imperija, nije Martinovićevo i Glišićevo - mamino je: Funkcionersko bogatstvo pod lupom
N1 Info pre 50 minutajoš 14 povezanih

Advokat Ninić o ukidanju pritvora osumnjičenima u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu: Nema iznenađenja, bez optužnice nema pritvora
Nedeljnik pre 2 satajoš 76 povezanih

Advokat Ivan Ninić: Sve ide u pravcu hapšenja ministra Novice Tončeva
Rešetka pre 5 minutajoš 20 povezanih

Premijer Indije u Zagrebu: Dijalog je jedini put za rešavanje problema u svetu
Beta pre 25 minutajoš 14 povezanih