Povezane vesti
(Video) "reditelji ovo još gore misle o glumcima od mene": Milan Kalinić iskreno: "Možda će mi zameriti kolege, ali neki ne…
Blic 01.01.2023
Specijalna novogodišnja emisija "Balkanskom ulicom" emituje se u nedelju u 16.30 h samo na Blic televiziji, a autorka i voditeljka Vesna Dedić pripredila je pravi spektakl kada je u goste pozvala svoje kolege, najpopularnija TV lica kod nas. Tokom… »
(Video) "posle jednog izlaska u amsterdamu tri dana sam video zvezdice": U specijalnoj novogodišnjoj emisiji "Balkanskom…
Blic 01.01.2023
Specijalno novogodišnje izdanje emisije "Balkanskom ulicom" pratite 1. januara u 16.30 h samo na Blic televiziji, a tada ćete imati priliku da na malim ekranima gledate naša najpoznatija TV lica. Autorka i voditeljka emsiije "Balkanskom ulicom", Vesna… »
Vesti dana »
Doček uz pogaču i so, vatromet i baklje: Studenti koji pešače iz Čačka za Novi Sad stigli u Kosjerić
Nova pre 10 minutajoš 40 povezanih
Ko je voditeljka koja je zajedno sa Marićem dala otkaz? Udata je za glumca, a jedna scena obeležila joj je karijeru
Alo pre 50 minutajoš 28 povezanih
Pojavili su se uznemirujući snimci ubistva iz slovenije Za Aleša (48) kažu da je uvek bio nasmejan, presudio mu dvadesetogodišnjak
Alo pre 2 satajoš 31 povezana
Aljbin Kurti ostaje bez vlasti? Ili novi mandatar ili novi izbori na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 33 povezane
Vučić: “Sledeća nedelja ključna za gas i naftu, razgovaram sa Rusima, Amerikancima i Evropljanima”
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane