Povezane vesti
(Video) "reditelji ovo još gore misle o glumcima od mene": Milan Kalinić iskreno: "Možda će mi zameriti kolege, ali neki ne…
Blic 01.01.2023
Specijalna novogodišnja emisija "Balkanskom ulicom" emituje se u nedelju u 16.30 h samo na Blic televiziji, a autorka i voditeljka Vesna Dedić pripredila je pravi spektakl kada je u goste pozvala svoje kolege, najpopularnija TV lica kod nas. Tokom… »
(Video) "posle jednog izlaska u amsterdamu tri dana sam video zvezdice": U specijalnoj novogodišnjoj emisiji "Balkanskom…
Blic 01.01.2023
Specijalno novogodišnje izdanje emisije "Balkanskom ulicom" pratite 1. januara u 16.30 h samo na Blic televiziji, a tada ćete imati priliku da na malim ekranima gledate naša najpoznatija TV lica. Autorka i voditeljka emsiije "Balkanskom ulicom", Vesna… »
Vesti dana »
Protest ispred Ministarstva prosvete, na Trgu republike penzioneri podržali studente: Građani odavali poštu u nekoliko gradova u Srbiji (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 60 povezanih
"Formiranje anketne komisije je paradoks, rušenje pravne države i sistema"! Snežana Paunović za Kurir: Ovo liči na pokušaj da se preuzme kompletna vlast
Kurir pre 56 minutajoš 17 povezanih
Advokatska komora Srbije prihvatila odluku suda: Poznato kako će advokati postupati
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih
"Svi Palestinci da napuste: Gazu!" Tramp šokirao svet tokom sastanka s Netanjahuom, Hamas uzvratio: Biće haosa!
Blic pre 56 minutajoš 62 povezane