Povezane vesti
"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju": Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa priznao: "30 godina…
Blic 01.01.2023
Dvojica prijatelja Aco Pejović i Aca Lukas dočekali su Novu godinu u Beogadu, a sada su podelili svoje prve utiske. - Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pesma sa Eminom Jahović… »
Juče sam im dao pare, danas se ne javljaju! Aca Lukas šokirao priznanjem u najluđoj noći - "Samo mi je mama čestitala!"
Mondo 01.01.2023
Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas dočekao je Novu godinu sa beogradskom publikom, a na njegovom… »
"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju" Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa šokirao ovim…
Kurir 01.01.2023
Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a pre početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pesama, odvojio je vreme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile. Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića… »
Vesti dana »
Gvozdeni Majk srušen: Tajson dobio batine od jutjubera (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 8 satijoš 6 povezanih
Ostaci drona pali na stambenu zgradu u Kijevu; Rusi zauzeli Maksimovku u Donjeckoj oblasti
RTS pre 12 minutajoš 5 povezanih