Povezane vesti
Juče sam im dao pare, danas se ne javljaju! Aca Lukas šokirao priznanjem u najluđoj noći - "Samo mi je mama čestitala!"
Mondo 01.01.2023
Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas dočekao je Novu godinu sa beogradskom publikom, a na njegovom… »
"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju" Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa šokirao ovim…
Kurir 01.01.2023
Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a pre početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pesama, odvojio je vreme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile. Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića… »
Vesti dana »

Pušten asistent Akademije umetnosti u Novom Sadu Veroljub Naumović
Beta pre 28 minutajoš 29 povezanih

Uhapšena dekanka Medicinskog fakulteta u NS i još pet osoba zbog zloupotrebe položaja
RTV pre 1 satjoš 65 povezanih

Učenik pretio "Ribnikarom": Incident u školi na Novom Beogradu; Dečak u došao s nožem i spiskom za odstrel
B92 pre 3 minutajoš 25 povezanih

Skupština Srbije: Poslanici nastavili rad, pala i prva opomena: Razlog su studenti koji žele da uče (video)
Blic pre 8 minutajoš 22 povezane