Povezane vesti

"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju": Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa priznao: "30 godina…

"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju": Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa priznao: "30 godina…

Blic 01.01.2023
Dvojica prijatelja Aco Pejović i Aca Lukas dočekali su Novu godinu u Beogadu, a sada su podelili svoje prve utiske. - Volim u Beogradu da sviram Nove godine, sjajno je, kao i svaki koncert. Za iduću godinu sam planirao spot i pesma sa Eminom Jahović… »
Juče sam im dao pare, danas se ne javljaju! Aca Lukas šokirao priznanjem u najluđoj noći - "Samo mi je mama čestitala!"

Juče sam im dao pare, danas se ne javljaju! Aca Lukas šokirao priznanjem u najluđoj noći - "Samo mi je mama čestitala!"

Mondo 01.01.2023
Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas otkrio sa kime se čuo u ponoć, ali i kako je proveo i dočekao Novu godinu. Aca Lukas dočekao je Novu godinu sa beogradskom publikom, a na njegovom… »
"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju" Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa šokirao ovim…

"Juče sam im podelio pare, danas se ne javljaju" Lukas otkrio da mu deca nisu čestitala Novu godinu, pa šokirao ovim…

Kurir 01.01.2023
Aca Lukas dočekao je radno 2023. godinu, a pre početka izvođenja novogodišnjeg repertoara pesama, odvojio je vreme da porazgovara i sa pripadnicima sedme sile. Proslavljeni folker je bio u prisustvu kolege, ali i jako dobrog prijatelja Ace Pejovića… »

Vesti dana »