Povezane vesti
Preminula majka mine Kostić: Pevačica se emotivnim rečima oprostila od nje - "Putuj s anđelima, voljena moja..."
Mondo 01.01.2023
Mina Kostić oprostila se od majke koja je preminula prvog dana 2023. godine. Mina Kostić oprostila se od majke koja je preminula prvog dana 2023. godine. Pevačica Mina Kostić doživela je veliki udarac na samom početku 2023. godine. Ona je u toku… »
Mini Kostić umrla majka: Pevačica se oprostila od nje potresnim rečima koje kidaju dušu: Volim te, majčice, nedostaješ
Kurir 01.01.2023
Pevačica Mina Kostić je doživela težak udarac na početku 2023. godine. Njoj je naime, preminula majka, a ona se od nje oprostila potresnim rečima na svom Instagram profilu. - Voljena moja majčice, putuj s anđelima, hvala ti na svemu, volimo te -… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane