Povezane vesti
Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
IndeksOnline 02.01.2023
PODGORICA – Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. “Mene stalano napadaju da Vučić nečim ovdje upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim… »
"Biram da se povezujemo i razvijamo saradnju": Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
Blic 02.01.2023
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. - Mene stalano napadaju da Vučić nečim ovđe upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim. Moj odnos… »
Abazović otvorio dušu o Vučiću: Stalno me napadaju da on ovde upravlja, PR strategija mu je vrhunska
Nova 02.01.2023
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je u intervjuu za podgoričke "Vijesti" da neozbiljnim smatra ocene, koje tumači kao napade, da predsednik Srbije upravlja bilo čim u Crnoj Gori, dodajući da je njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, kao i sa drugim… »
Vesti dana »
"Potkradani smo od prvog minuta": Tanjga besan na sudiju posle poraza od Crvene zvezde
Mondo pre 13 minutajoš 21 povezana
Brižit negirala da je Emanuela Makrona ošamarila zbog 30 godina mlađe glumice
Telegraf pre 38 minutajoš 3 povezane
Početak finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu kasnio pola sata, održan minut ćutanja u znak sećanja na Vladimira Cvetkovića
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Stanković otkrio čiji je recept upotrebio da bi preokrenuo utakmicu: "Taj meč mi je prošao kroz glavu..."
Telegraf pre 43 minutajoš 2 povezane
Vojska Srbije i Mađarske održale vazduhoplovne vežbe u Subotici i Somboru
Telegraf pre 53 minutajoš 1 povezana