Повезане вести
Абазовић: Мој однос са Вучићем врло коректан и пријатељски
ИндексОнлине 02.01.2023
ПОДГОРИЦА – Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да је његов однос са председником Србије Александром Вучићем врло коректан и пријатељски. “Мене сталано нападају да Вучић нечим овдје управља, ја такве ствари… »
"Бирам да се повезујемо и развијамо сарадњу": Абазовић: Мој однос са Вучићем врло коректан и пријатељски
Блиц 02.01.2023
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да је његов однос са председником Србије Александром Вучићем врло коректан и пријатељски. - Мене сталано нападају да Вучић нечим овђе управља, ја такве ствари одбацујем, сматрам их… »
Абазовић отворио душу о Вучићу: Стално ме нападају да он овде управља, ПР стратегија му је врхунска
Нова 02.01.2023
Црногорски премијер Дритан Абазовић рекао је у интервјуу за подгоричке "Вијести" да неозбиљним сматра оцене, које тумачи као нападе, да председник Србије управља било чим у Црној Гори, додајући да је његов однос са Александром… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 2 сатајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 3 сатајош 29 повезаних
Звезда у слободном паду: Никад лошија јесен за црвено-беле у последњој деценији!
Хот спорт пре 42 минутајош 66 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 37 минутајош 25 повезаних
Велико интересовање за легализацију - више од 14.000 пријава првог дана
РТВ пре 52 минутајош 125 повезаних