Povezane vesti
Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
IndeksOnline 02.01.2023
PODGORICA – Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. “Mene stalano napadaju da Vučić nečim ovdje upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim… »
"Biram da se povezujemo i razvijamo saradnju": Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
Blic 02.01.2023
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. - Mene stalano napadaju da Vučić nečim ovđe upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim. Moj odnos… »
Abazović otvorio dušu o Vučiću: Stalno me napadaju da on ovde upravlja, PR strategija mu je vrhunska
Nova 02.01.2023
Crnogorski premijer Dritan Abazović rekao je u intervjuu za podgoričke "Vijesti" da neozbiljnim smatra ocene, koje tumači kao napade, da predsednik Srbije upravlja bilo čim u Crnoj Gori, dodajući da je njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, kao i sa drugim… »
Vesti dana »

MUP navodi da je na 38 lokacija bilo "neprijavljenih javnih okupljanja", na njima oko 20.000 ljudi
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Ovo je kompletan spisak proizvoda kojima su snižene cene! Građani oduševljeni dočekali pojeftinjenja hrane, ogreva, kredita! Evo koliko tačno možete da uštedite
Kurir pre 17 minutajoš 26 povezanih

Ovo niste videli u prenosu! Kamera uhvatila Vasu Micića, a onda i jednog navijača! Čitava hala ostala u neverici zbog ovog detalja! Pa, da li je moguće? (video)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih

(Mape) dramatična promena vremena, popaljeni svi alarmi: Od sunčanih 34 stepena do oluja sa grmljavinom: Evo kada stiže drastično osveženje
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Hitno se oglasio ministar prosvete: Evo šta sledi u jedinoj školi gde uopšte nema nastave
Telegraf pre 32 minutajoš 19 povezanih