Povezane vesti
Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
Politika 02.01.2023
PODGORICA - Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. „Mene stalno napadaju da Vučić nečim ovde upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim… »
Abazović: "Mene stalno napadaju da Vučić nečim ovde upravlja, ja takve stvari smatram neozbiljnim i odbacujem ih"
Večernje novosti 02.01.2023
PREMIJER Dritan Abazović i intervjuu Vijestima dotakao se i teme zbog koje ga mnogi prozivaju a to je dobar i korektan odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Foto R. Koprivica Abazović je rekao i da neozbiljnim smatra ocene, koje tumači kao… »
Abazović: Prijateljski odnosi sa Vučićem, njegova PR strategija je vrhunska
N1 Info 02.01.2023
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da su neozbiljne ocene da predsednik Srbije upravlja bilo čim u Crnoj Gori, dodajući da je njegov odnos sa Aleksandrom Vučićem, kao i sa drugim zvaničnicima u regionu, korektan i… »
Abazović: Moj odnos sa Vučićem vrlo korektan i prijateljski
Vesti online 02.01.2023
Premijer Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vrlo korektan i prijateljski. – Mene stalno napadaju da Vučić nečim ovde upravlja, ja takve stvari odbacujem, smatram ih neozbiljnim. Moj odnos sa… »
Abazović: Sa Vučićem sam u korektnim odnosima, ali on ne upravlja Crnom Gorom
Euronews 02.01.2023
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je da je njegov odnos sa predsednikom Srbje Aleksandrom Vučićem vrlo korektan, prijateljski, i da smatra neozbiljnim optužbe kako Vučić upravlja nečim u Crnoj Gori. "Sva ta priča u vezi sa… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 56 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 2 satajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih