Повезане вести

"Неко је узвикнуо - нож! И сви су потрчали ка излазу" Девојка из Швајцарске о драми на Фристајлеру: Уплашила сам се за свој…

"Неко је узвикнуо - нож! И сви су потрчали ка излазу" Девојка из Швајцарске о драми на Фристајлеру: Уплашила сам се за свој…

Курир 02.01.2023
Девојка (18) из Цириха је са пријатељима Нову годину дочекала у Београду на сплаву Фристајлер који је убрзо након поноћи почео да тоне, а њихов провод претворио се у агонију. За девојку, коју су швајцарски медији назвали Ана Т… »
"Ходао је и стално се сагињао, мислио сам да му је лоше, а он је скупљао расуте евре!" Једни бежали са сплава који тоне…

"Ходао је и стално се сагињао, мислио сам да му је лоше, а он је скупљао расуте евре!" Једни бежали са сплава који тоне…

Блиц 02.01.2023
"Испред себе видео сам једног дечка који хода, па након сваког другог корака он стане и сагне се. Мислио сам да му је лоше, али заправо, он је скупљао евре које које су испадале људима док су бежали", Овим речима за "Блиц"… »
"Овако мора да је било на титанику": Девојка из Швајцарске описала драму на сплаву Фристајлер: "Атмосфера је била супер, а…

"Овако мора да је било на титанику": Девојка из Швајцарске описала драму на сплаву Фристајлер: "Атмосфера је била супер, а…

Блиц 02.01.2023
За Ану Т. (18) из Цириха и њене пријатеље, новогодишња журка у Србији завршена је шоком. Били су на сплаву "Фристајлер" у Београду, међутим, недуго после поноћи клуб је почео да тоне великом брзином. Кад је сплав кренуо да… »

Вести дана »