Povezane vesti
Trener Al nasra napravio šou na konferenciji: „Ronaldo? Prvo sam hteo da dovedem Mesija!“ (video)
Hot sport 02.01.2023
Našalio se sa prisutnim novinarima. Već nekoliko dana, poznato je da će jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, karijeru nastaviti u Al Nasru. Dok sve to zvanično nije objavljeno, novinari su na konferenciji za medije upitali… »
Hteo sam da dovedem i Mesija... Svi u čudu šta je rekao novi Ronaldov trener: Odmah pecka svoju zvezdu!?
Mondo 02.01.2023
Prasnuo je u smeh Rudi Garsija kada je shvatio šta je rekao pre nego što će Al Nasr promovisati Kristijana Ronalda. Prasnuo je u smeh Rudi Garsija kada je shvatio šta je rekao pre nego što će Al Nasr promovisati Kristijana Ronalda. Kristijano… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 13 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 14 minutajoš 42 povezane