Повезане вести

Надувала ме, рекла је све најгоре: Легендарни кошаркаш одбрусио снајки - "Мој син је заљубљен, њу више не спомињем"

Надувала ме, рекла је све најгоре: Легендарни кошаркаш одбрусио снајки - "Мој син је заљубљен, њу више не спомињем"

Мондо 02.01.2023
Некадашњи кошаркаш Зоран Мока Славнић реаговао на поруку снајке Ане, коју је његов син Звездан преварио у ријалитију Задруга. Некадашњи кошаркаш Зоран Мока Славнић реаговао на поруку снајке Ане, коју је његов син Звездан… »
"Ти треба да се стидиш": Бивша жена Звездана Славнића заратила са моком: "Не желим у животу да те чујем и видим, као ни твог…

"Ти треба да се стидиш": Бивша жена Звездана Славнића заратила са моком: "Не желим у животу да те чујем и видим, као ни твог…

Блиц 02.01.2023
Бивша супруга задругара Звездана Славнића, наводно је одлучила да прекине сваки контакт са породицом бившег супруга након интервјуа који је дао његов отац, Мока Славнић. Ана је наводно побеснела је јер је Мока изјавио да више… »
Снајка Моке Славнића заратила са свекром: Муж је преварио пред камерама, она одбрусила - "Нећу да те видим ни чујем"

Снајка Моке Славнића заратила са свекром: Муж је преварио пред камерама, она одбрусила - "Нећу да те видим ни чујем"

Мондо 02.01.2023
Звездан Славнић, син Зорана Моке Славнића, преварио је супругу у ријалитију Задруга. Због очеве подршке Ана решила да прекине сваки контакт и са свекром. Звездан Славнић, син Зорана Моке Славнића, преварио је супругу у ријалитију… »
Мока узвраћа бившој снајки ани: Хвала што си ме надувала и извређала! Кошаркашка легенда у шоку, ево шта је одлучио

Мока узвраћа бившој снајки ани: Хвала што си ме надувала и извређала! Кошаркашка легенда у шоку, ево шта је одлучио

Курир 02.01.2023
Мока Славнић је одлучио да не улази у рат са бившом снајком Аном која га напала јер је стао на страну сина Звездана Славнића и његове нове девојке Анђеле Ђуричић. Мока је, подећања ради, коментарисао актуелна збивања. - После… »
Рат бившег свекра и снајке! Ана напала Моку Славнића: Стиди се, да те не видим више! Срам те било! Побеснела јер је подржао…

Рат бившег свекра и снајке! Ана напала Моку Славнића: Стиди се, да те не видим више! Срам те било! Побеснела јер је подржао…

Курир 02.01.2023
Ана, бивша супруга Звездана Славнића, учесника "Задруге", побеснела је због интервјуа његовог оца Моке Славнића. Легендарни кошаркаш је, наиме, поручио да више није на њеној страни, што је било довољно да зарате за сва… »

Вести дана »