Povezane vesti
"Duškov život nema smisla bez mene, ne dam mu razvod" Karleuša otkrila na koji način je kaznila muža i šta se dešava u četiri…
Kurir 02.01.2023
Pevačica Jelena Karleša je bez zadrške rekla da neće da da razvod svom suprugu Dušku Tošiću, iako njihov brak ne funkcioniše. Podsetimo, Karleuša je za Božić prošle godine Duška prijavila za nasilje u porodice, nakon čega su se jednom sreli i na sudu… »
Duško me iznervirao pa sam ga kaznila, ali on ne postoji bez mene! Karleuša: Moje ćerke su bile svedoci "silovanja žene"
Mondo 02.01.2023
Pevačica Jelena Karleuša otkrila zašto je na Instagramu objavila da se razvodi, ali i da pažljivo bira reči kako je ne bi kontaktirao advokat Duška Tošića. Pevačica Jelena Karleuša otkrila zašto je na Instagramu objavila da se razvodi, ali i da pažljivo… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije
Ekapija pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 63 povezane

"Da li ćete mi poverovati ili ne..." Vladan Milojević otvorio dušu pred Zvezda - Linkoln, pričao i o Arnautoviću, provokacijama...
Večernje novosti pre 3 minutajoš 28 povezanih