Povezane vesti
Duško me iznervirao pa sam ga kaznila, ali on ne postoji bez mene! Karleuša: Moje ćerke su bile svedoci "silovanja žene"
Mondo 02.01.2023
Pevačica Jelena Karleuša otkrila zašto je na Instagramu objavila da se razvodi, ali i da pažljivo bira reči kako je ne bi kontaktirao advokat Duška Tošića. Pevačica Jelena Karleuša otkrila zašto je na Instagramu objavila da se razvodi, ali i da pažljivo… »
"Duškov život nema smisla bez mene, ne dam mu razvod" Karleuša otkrila na koji način je kaznila muža i šta se dešava u četiri…
Kurir 02.01.2023
Pevačica Jelena Karleša je bez zadrške rekla da neće da da razvod svom suprugu Dušku Tošiću, iako njihov brak ne funkcioniše. Podsetimo, Karleuša je za Božić prošle godine Duška prijavila za nasilje u porodice, nakon čega su se jednom sreli i na sudu… »
Vesti dana »
Toplotni talas stiže u Srbiju: Evo kada nas očekuje čak 40 stepeni!
Telegraf pre 16 minutajoš 21 povezana
(Video) Požar u metrou u Barseloni: Povređeno najmanje 137 ljudi, evakuisane dve stanice
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 15 povezanih
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
Zelenski otkrio šta su prioriteti za Ukrajinu: Oglasio se odmah po sletanju u Ameriku, sledi sastanak sa Trampom (video)
Kurir pre 6 minutajoš 10 povezanih
Šid potpuno zagušen: Kamioni na izlazu iz Srbije čekaju pet sati, evo kakvo je stanje na ostalim prelazima
RINA pre 46 minutajoš 8 povezanih