Повезане вести
"Душков живот нема смисла без мене, не дам му развод" Карлеуша открила на који начин је казнила мужа и шта се дешава у четири…
Курир 02.01.2023
Певачица Јелена Карлеша је без задршке рекла да неће да да развод свом супругу Душку Тошићу, иако њихов брак не функционише. Подсетимо, Карлеуша је за Божић прошле године Душка пријавила за насиље у породице, након чега су се… »
Душко ме изнервирао па сам га казнила, али он не постоји без мене! Карлеуша: Моје ћерке су биле сведоци "силовања жене"
Мондо 02.01.2023
Певачица Јелена Карлеуша открила зашто је на Инстаграму објавила да се разводи, али и да пажљиво бира речи како је не би контактирао адвокат Душка Тошића. Певачица Јелена Карлеуша открила зашто је на Инстаграму објавила да се… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане