Povezane vesti

"Albanci su mi ubili brata, čekao je sladoled i krenuo je rafal": Potresna ispovest Srbina iz Cernice na KiM

"Albanci su mi ubili brata, čekao je sladoled i krenuo je rafal": Potresna ispovest Srbina iz Cernice na KiM

Telegraf 02.01.2023
Novogodišnji i božićni praznici na Kosovu i Metohiji potpuno se razlikuju od praznika u drugim mestima ističe on. Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže… »
"Viđam albanca koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata": Potresna ispovest Srbina iz enklave: Dečak je čekao da mu stric…

"Viđam albanca koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata": Potresna ispovest Srbina iz enklave: Dečak je čekao da mu stric…

Blic 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže u školi i žive u strogo kontrolisanim uslovima. Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji… »

Blic 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže u školi i žive u strogo kontrolisanim uslovima. Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji… »
Viđam čoveka koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata Lazar neće da napusti dom u Gnjilanu: Nisu svi Albanci isti, hoće i…

Viđam čoveka koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata Lazar neće da napusti dom u Gnjilanu: Nisu svi Albanci isti, hoće i…

Kurir 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika iz sela Cernica u opštini Gnjilane Lazar Petrović kaže da su Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji potpuno drugačiji od praznika u drugim mestima. Petrović, pored ogromnih pritisaka, ne želi da… »

Vesti dana »