Povezane vesti
"Albanci su mi ubili brata, čekao je sladoled i krenuo je rafal": Potresna ispovest Srbina iz Cernice na KiM
Telegraf 02.01.2023
Novogodišnji i božićni praznici na Kosovu i Metohiji potpuno se razlikuju od praznika u drugim mestima ističe on. Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže… »
"Viđam albanca koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata": Potresna ispovest Srbina iz enklave: Dečak je čekao da mu stric…
Blic 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže u školi i žive u strogo kontrolisanim uslovima. Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji… »
"Viđam albanca koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata": Potresna ispovest Srbina iz enklave: Dečak je čekao da mu stric…
Blic 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika Lazar Petrović iz sela Cernica opština Gnjilane kaže da je veoma ponosan na svoju decu, koja se jedino druže u školi i žive u strogo kontrolisanim uslovima. Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji… »
Viđam čoveka koji mi je ubio četvorogodišnjeg brata Lazar neće da napusti dom u Gnjilanu: Nisu svi Albanci isti, hoće i…
Kurir 02.01.2023
Nastavnik ruskog jezika iz sela Cernica u opštini Gnjilane Lazar Petrović kaže da su Novogodišnji i božićni praznici u enklavi na Kosovu i Metohiji potpuno drugačiji od praznika u drugim mestima. Petrović, pored ogromnih pritisaka, ne želi da… »
Vesti dana »
Povređeni u padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Telegraf pre 24 minutajoš 41 povezana
(VIDEO) JKP Čistoća pere farbu sa Trga slobode nakon protesta, radnik napao gradskog odbornika
N1 Info pre 24 minutajoš 29 povezanih
Centar Zlatibora neprepoznatljiv, palo pola metra snega! U ovim delovima Srbije ne prestaje da veje, RHMZ popalio alarme: "Celu noć je hučalo, jedva se probijamo" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 26 povezanih
Više nema sumnje, putinov potez je razjasnio sve: Uradio je stvar sa dalekosežnim posledicama, ali jedna stvar je posebna misterija! Spreman je za dugi rat
Kurir pre 48 minutajoš 24 povezane
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 9 satijoš 20 povezanih