Повезане вести

Храбри дечак (16) се супротставио хулиганима: Херој Звездаре добио батине бранећи игралиште, посетио га председник општине

Храбри дечак (16) се супротставио хулиганима: Херој Звездаре добио батине бранећи игралиште, посетио га председник општине

Курир 02.01.2023
Председник општине Звездара Владан Јеремић посетио је данас дечака Станка (16) кога су прексиноћ повредиле малолетне силеџије, јер хтео да заштити дечје игралиште, које су они уништавали. На друштвеним мрежама се појавио страшан… »
Станко се сам залетео на хулигане у Београду! Палили бакље и разбијали игралиште, добио батине али испао херој! (фото)

Станко се сам залетео на хулигане у Београду! Палили бакље и разбијали игралиште, добио батине али испао херој! (фото)

Мондо 02.01.2023
Председник општине Звездара Владан Јеремић посетио је данас дечака Станка (16) кога су прексиноћ повредиле малолетне силеџије, јер хтео да заштити дечје игралиште, које су они уништавали. Председник општине Звездара Владан… »
Ово је Станко, дечак херој: Бранио дечје игралиште на Звездари од хулигана, па на крају и сам добио батине (фото, видео)

Ово је Станко, дечак херој: Бранио дечје игралиште на Звездари од хулигана, па на крају и сам добио батине (фото, видео)

Блиц 02.01.2023
Ово је Станко. Дечак херој који је бранио игралиште од хулигана, па на крају и сам био жртва насилника. Председник општине Звездара обишао је данас дечака Станка кога су синоћ повредили малолетни хулигани док је штитио дечје… »

Вести дана »