Povezane vesti

Hrabri dečak (16) se suprotstavio huliganima: Heroj Zvezdare dobio batine braneći igralište, posetio ga predsednik opštine

Hrabri dečak (16) se suprotstavio huliganima: Heroj Zvezdare dobio batine braneći igralište, posetio ga predsednik opštine

Kurir 02.01.2023
Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je danas dečaka Stanka (16) koga su preksinoć povredile maloletne siledžije, jer hteo da zaštiti dečje igralište, koje su oni uništavali. Na društvenim mrežama se pojavio strašan snimak sa… »
Stanko se sam zaleteo na huligane u Beogradu! Palili baklje i razbijali igralište, dobio batine ali ispao heroj! (foto)

Stanko se sam zaleteo na huligane u Beogradu! Palili baklje i razbijali igralište, dobio batine ali ispao heroj! (foto)

Mondo 02.01.2023
Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je danas dečaka Stanka (16) koga su preksinoć povredile maloletne siledžije, jer hteo da zaštiti dečje igralište, koje su oni uništavali. Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić posetio je… »
Ovo je Stanko, dečak heroj: Branio dečje igralište na Zvezdari od huligana, pa na kraju i sam dobio batine (foto, video)

Ovo je Stanko, dečak heroj: Branio dečje igralište na Zvezdari od huligana, pa na kraju i sam dobio batine (foto, video)

Blic 02.01.2023
Ovo je Stanko. Dečak heroj koji je branio igralište od huligana, pa na kraju i sam bio žrtva nasilnika. Predsednik opštine Zvezdara obišao je danas dečaka Stanka koga su sinoć povredili maloletni huligani dok je štitio dečje igralište od… »

Vesti dana »