Povezane vesti
Tuga u selu Sopot: Vlastimir nije mogao da izađe iz kuće zbog amonijaka, a otac mu je umirao u bolnici
Telegraf 02.01.2023
Meštani Sopota tvrde da je Batko svojim vozilom išao od jedne i druge kuće i upozoravao ih na nadolazeću opasnost, te da je tako i stradao. "Moj otac je bio dobar, miran čovek, žao mi je što je tako umro. Videli smo se dan pred njegovu smrt, ja i… »
Tuga: Vlastimir nije mogao da izađe iz kuće zbog amonijaka a otac mu je umirao u bolnici
Nova 02.01.2023
Moj otac je bio dobar, miran čovek, žao mi je što je tako umro. Videli smo se dan pred njegovu smrt, ja i brat bismo ga uvek obilazili vikendom. Pričali smo o uobičajenim stvarima, nisam mogao ni da naslutim da nam je to poslednji razgovor. Ovako… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Potvrda Vučićevih reči direktno iz kfora: Priština jeste tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Jokića je nemoguće zaustaviti: Hrvat u čudu raširio ruke, ne zna šta više može da uradi VIDEO
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
BBC News pre 2 satajoš 10 povezanih
Četiri članice NATO-a pozivaju na ‘deeskalaciju svih strana’ u Siriji
Al Jazeera pre 2 satajoš 7 povezanih