Повезане вести
Папапетру објаснио зашто је изабрао Партизан: Срби су ми најбољи пријатељи
Вечерње новости 03.01.2023
Кошаркаш Партизана Јоанис Папапетру бележи све боље партије у последње време, а за грчке медије је открио због чега је одлучио да се пресели у београдске ''црно-беле''. ФОТО: АБА лига Откако је дошао у Београд није пружао… »
Папапетру о разлозима доласка у Партизан: „Увек сам се дружио са Србима – наше културе су сличне!“
Хот спорт 03.01.2023
Грк потпуно искрен. Јанис Папапетру је у београдски Партизан стигао са репутацијом великог појачања, као капитен грчког Панатинаикоса. Није ишло све по замишљеном плану на почетку сезоне, али у последњих месец дана грчки… »
Папапетру: Зашто Партизан? Увек сам се дружио са Србима!
Спорт клуб 03.01.2023
Подели : Крилни кошаркаш београдског Партизана Јанис Папапетру не бележи очекиване партије у тиму Жељка Обрадовића у текућој сезони, али је у последњем месецу знатно поправио игру у нападу. Говорећи за грчке медије објаснио је… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 30 минутајош 26 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 1 сатјош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 35 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних