Povezane vesti
Papapetru objasnio zašto je izabrao Partizan: Srbi su mi najbolji prijatelji
Večernje novosti 03.01.2023
Košarkaš Partizana Joanis Papapetru beleži sve bolje partije u poslednje vreme, a za grčke medije je otkrio zbog čega je odlučio da se preseli u beogradske ''crno-bele''. FOTO: ABA liga Otkako je došao u Beograd nije pružao očekivane partije, međutim, u… »
Papapetru o razlozima dolaska u Partizan: „Uvek sam se družio sa Srbima – naše kulture su slične!“
Hot sport 03.01.2023
Grk potpuno iskren. Janis Papapetru je u beogradski Partizan stigao sa reputacijom velikog pojačanja, kao kapiten grčkog Panatinaikosa. Nije išlo sve po zamišljenom planu na početku sezone, ali u poslednjih mesec dana grčki košarkaš pruža sve bolje… »
Papapetru: Zašto Partizan? Uvek sam se družio sa Srbima!
Sport klub 03.01.2023
Podeli : Krilni košarkaš beogradskog Partizana Janis Papapetru ne beleži očekivane partije u timu Željka Obradovića u tekućoj sezoni, ali je u poslednjem mesecu znatno popravio igru u napadu. Govoreći za grčke medije objasnio je zbog čega je doneo odluku… »
Vesti dana »

Uživo stiže pakao od vremena! Rhmz objavio upozorenje, uključio meteoalarme za celu Srbiju - ko ne mora neka ne izlazi
Alo pre 31 minutajoš 22 povezane

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
RTV pre 2 minutajoš 17 povezanih

"Pristao je, ali samo pod jednim uslovom" Evo kako je Putin matirao Trampa, Rusija spremna da ide do kraja!
Alo pre 12 minutajoš 14 povezanih

Danas bez struje ove beogradske opštine! Isključenja počinju od 8 časova, proverite da li je vaša ulica na spisku!
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih