Povezane vesti
Piše Ranko Pivljanin: Ovo vam je to, a nije da nisam hteo nešto lepo
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima, društvenoj odgovornosti… »
Vreme da se izvadi palac iz usta i stavi kažiprst na slepočnicu: Piše Zdravko Ponoš
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Katar, fudbal i molitva
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Ja sam mama robot i 22 godine sam slepo poštovala četiri pravila: Danas bih prekršila tri
Nova 03.01.2023
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Okačeno obaveštenje na vrata VIŠER-a o zabrani ulaska zbog nehigijenskih uslova i poplave, studenti demantuju
N1 Info pre 7 minutajoš 25 povezanih

Stotine krava i konja na Suvoj planini ostavljeno bez vode, meštani traže pomoć države
Insajder pre 2 satajoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 6 satijoš 12 povezanih

Miloš Ćuk: Loše smo ušli u meč, mogli smo bolje sa igračem više
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 32 povezane