Povezane vesti
Piše Ranko Pivljanin: Ovo vam je to, a nije da nisam hteo nešto lepo
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima, društvenoj odgovornosti… »
Vreme da se izvadi palac iz usta i stavi kažiprst na slepočnicu: Piše Zdravko Ponoš
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Katar, fudbal i molitva
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Ja sam mama robot i 22 godine sam slepo poštovala četiri pravila: Danas bih prekršila tri
Nova 03.01.2023
Vesti dana »
Tužilaštvo za organizovani kriminal naredilo sprovođenje istrage zbog droge i oružja
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Dve smrti u jednoj bolnici za deset dana: Zaštitnik građana ispituje rad Ministarstva zdravlja
In medija pre 1 satjoš 59 povezanih
Protest poljoprivrednika u Bogatiću, mlekari u Mrčajevcima nastavljaju blokadu Ibarske magistrale
RTS pre 1 satjoš 44 povezane
„Cilj je da razmena Srbije i Turske dostigne 5 milijardi evra“, poručio Vučić iz Ankare. Erdogan: U maju ili junu posetiću Beograd i Novi Pazar
Dnevnik pre 17 minutajoš 27 povezanih