Povezane vesti
Piše Ranko Pivljanin: Ovo vam je to, a nije da nisam hteo nešto lepo
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima, društvenoj… »
Vreme da se izvadi palac iz usta i stavi kažiprst na slepočnicu: Piše Zdravko Ponoš
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Katar, fudbal i molitva
Nova 03.01.2023
Portal Nova.rs za praznike svojim čitaocima poklanja 40 autorskih tekstova koji predstavljaju aktuelna i analitična ili intimna i ispovedna zapažanja o godini koja je (skoro u potpunosti) iza nas. Ili o ljubavi. Ima ih i o aktivizmu, savremenicima… »
Ja sam mama robot i 22 godine sam slepo poštovala četiri pravila: Danas bih prekršila tri
Nova 03.01.2023
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 10 satijoš 1 povezana