Povezane vesti
Šapić: Nadam se da ću sada dobiti podršku za uređenje priobalja
Politika 03.01.2023
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da se nada da će, nakon potonuća splava „Fristajler”, konačno dobiti podršku javnosti za uređenje beogradskog priobalja. Šapić je, na TV Prva, rakao da je srećan što je sve… »
Šapić: Uvodimo red na priobalje, srećan sam što na "Fristajleru" nije bilo tragičnih posledica
Blic 03.01.2023
"Voleo bih da nije došlo do potonuća splava tokom novogodišnje večeri, ali sam sa druge strane izuzetno srećan što nije bilo tragičnih posledica i želeo bih da ovaj događaj bude razlog za daleko veću podršku javnog mnjenja za ono što sam… »
Šapić: Očekujem veću podršku medija u rešavanju pitanja priobalja
Danas 03.01.2023
Gradonačelnik Beograd Aleksandar Šapić izjavio je danas da očekuje veću podršku medija u rešavanju pitanja priobalja, navodeći da bi želeo da potonuće splava tokom novogodišnje noći bude razlog za daleko veću podršku javnog mnjenja za… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 23 minutajoš 42 povezane