Povezane vesti
Šapić: Nadam se da ću sada dobiti podršku za uređenje priobalja
Politika 03.01.2023
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da se nada da će, nakon potonuća splava „Fristajler”, konačno dobiti podršku javnosti za uređenje beogradskog priobalja. Šapić je, na TV Prva, rakao da je srećan što je sve… »
Šapić: Uvodimo red na priobalje, srećan sam što na "Fristajleru" nije bilo tragičnih posledica
Blic 03.01.2023
"Voleo bih da nije došlo do potonuća splava tokom novogodišnje večeri, ali sam sa druge strane izuzetno srećan što nije bilo tragičnih posledica i želeo bih da ovaj događaj bude razlog za daleko veću podršku javnog mnjenja za ono što sam… »
Šapić: Očekujem veću podršku medija u rešavanju pitanja priobalja
Danas 03.01.2023
Gradonačelnik Beograd Aleksandar Šapić izjavio je danas da očekuje veću podršku medija u rešavanju pitanja priobalja, navodeći da bi želeo da potonuće splava tokom novogodišnje noći bude razlog za daleko veću podršku javnog mnjenja za… »
Vesti dana »
Policija seče lance, žandarmerija raspoređena: Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije na oba ulaza, došlo do guranja (foto, video)
Blic pre 27 minutajoš 24 povezane
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Beta pre 45 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih