Povezane vesti
Dante Egzum o navijačima Partizana: ''Kao na filmu, neobjašnjivo...''
Sportske.net 03.01.2023
Kako sezona odmiče, Dante Egzum igra sve bolje u ekipi Partizana, njegova uloga u timu je sve značajnija, a povratkom Alekse Avramovića na teren posle povrede, biće i rasterećeniji u nastavku sezone. U susret prvom evroligaškom izazovu u 2023. godini… »
Dante Egzum: Neki navijači ne gledaju košarku, već samo pevaju
Euronews 03.01.2023
Košarkaš Partizana, Dante Egzum, gostovao je u evroliginom podkastu "Crossover" gde je govorio o evropskoj košarci. "Kao da je film. Ne možete to da objasnite kao ‘Okej, ja ću sada igrati pred navijačima koji samo žele da mi pobedimo’. Volim da se… »
Dante Egzum oduševljen navijačima Partizana: „Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih!“
Hot sport 03.01.2023
Zadivljen je. Košarkaši Partizana pružaju sve bolje i bolje partije kako sezona odmiče. Zajedno sa ostatkom tima podiže se i kvalitet igre pojedinaca, a među njima jeste i Dante Egzum. Gostujući u emisiji „Crossover“, Džoa Arlauskasa govorio je o… »
„Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u navijače“
Sport klub 03.01.2023
Podeli : Košarkaš Partizana Dante Egzum bio je gost Džoa Arlaukasa u podkastu "Crossover", a osim o svojim košarkaškim počecima i dolasku u Evropu, pričao je i o nesvakidašnjoj atmosferi na utakmicama crno-belih. „To je kao film. Ne možete to da… »
Vesti dana »
(Mape) Opasna pojava se spušta i guta celu Srbiju: RHMZ izdao upozorenje na opasne meteorološke uslove, samo jedan mali deo zemlje biće pošteđen
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih
Proleće zove Zvezdu, Milojevićev treći čin spasavanja sebe i tima, 90 minuta neizvesnosti i samo jednog cilja
Telegraf pre 22 minutajoš 12 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, uzalud Dončićevih 35 poena
RTS pre 23 minutajoš 11 povezanih
SAD produžile Lukoilu licencu do 17. januara za pregovore o prodaji imovine
RTV pre 48 minutajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih