Povezane vesti
Dante Egzum o navijačima Partizana: ''Kao na filmu, neobjašnjivo...''
Sportske.net 03.01.2023
Kako sezona odmiče, Dante Egzum igra sve bolje u ekipi Partizana, njegova uloga u timu je sve značajnija, a povratkom Alekse Avramovića na teren posle povrede, biće i rasterećeniji u nastavku sezone. U susret prvom evroligaškom izazovu u 2023. godini… »
Dante Egzum: Neki navijači ne gledaju košarku, već samo pevaju
Euronews 03.01.2023
Košarkaš Partizana, Dante Egzum, gostovao je u evroliginom podkastu "Crossover" gde je govorio o evropskoj košarci. "Kao da je film. Ne možete to da objasnite kao ‘Okej, ja ću sada igrati pred navijačima koji samo žele da mi pobedimo’. Volim da se… »
Dante Egzum oduševljen navijačima Partizana: „Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u njih!“
Hot sport 03.01.2023
Zadivljen je. Košarkaši Partizana pružaju sve bolje i bolje partije kako sezona odmiče. Zajedno sa ostatkom tima podiže se i kvalitet igre pojedinaca, a među njima jeste i Dante Egzum. Gostujući u emisiji „Crossover“, Džoa Arlauskasa govorio je o… »
„Trebalo bi da pratim utakmicu, ali ja gledam u navijače“
Sport klub 03.01.2023
Podeli : Košarkaš Partizana Dante Egzum bio je gost Džoa Arlaukasa u podkastu "Crossover", a osim o svojim košarkaškim počecima i dolasku u Evropu, pričao je i o nesvakidašnjoj atmosferi na utakmicama crno-belih. „To je kao film. Ne možete to da… »
Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih

Veća cena od oktobra: Evo za koliko će poskupeti grejanje u Beogradu
Mondo pre 4 satijoš 11 povezanih

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca
Serbian News Media pre 55 minutajoš 12 povezanih

Vrhovni sud Brazila osudio Bolsonara na 27 godina zatvora, Vašington negoduje
RTV pre 2 satajoš 23 povezane

Države članice NATO zabrinute: Počele veloke vojne vežbe Rusije i Belorusije blizu Minska
Danas pre 11 minutajoš 9 povezanih