Повезане вести

"Ћутала сам о њој, сину нисам хтела ништа да причам": Први интервју Биљане Драгојевић после раскида Александре и Дејана…

"Ћутала сам о њој, сину нисам хтела ништа да причам": Први интервју Биљане Драгојевић после раскида Александре и Дејана…

Блиц 03.01.2023
Александра Николић јавно је расинула са Дејаном Драгојевићем, а сада се први пут огласила његова мајка Биљана Драгојевић. Биљана је на почетку открила какво је њено мишљење о Филипу Цару. - Не мислим ништа лоше о Цару… »
"Цар нема ништа посебно, осим добре метле" Биљана Драгојевић се јавно обратила Филипу, уздрмала мреже овим речима! Провокација…

"Цар нема ништа посебно, осим добре метле" Биљана Драгојевић се јавно обратила Филипу, уздрмала мреже овим речима! Провокација…

Курир 03.01.2023
Биљана Драгојевић, мајка прошлогодишњег победника "Задруге" Дејана Драгојевића, јавно се обратила Филипу Цару, који му је "преотео" супругу Далилу, а потом у шестој сезони, и девојку Александру Николић. Наиме, Драгојевићка је… »
Први интервју дејанове мајке након раскида са алекс Опасно поткачила Николићку: "Ишла је на Јањуша, Цара, Осмакчића..."

Први интервју дејанове мајке након раскида са алекс Опасно поткачила Николићку: "Ишла је на Јањуша, Цара, Осмакчића..."

Курир 03.01.2023
Први пут након јавног раскида задругарке Александре Николић и Дејана Драгојевића, огласила се његова мајка Биљана, која је прокоментарисала актуелна збивања. Данас сте после дужег времена објавом на Инстаграму дигли велику… »
Јована Јеремић прекршила договор у задрузи! Изрешетала Филипа Цара, а Алекс се дрско убацила и направила хаос! Неће добро проћи…

Јована Јеремић прекршила договор у задрузи! Изрешетала Филипа Цара, а Алекс се дрско убацила и направила хаос! Неће добро проћи…

Курир 03.01.2023
Након бурне вечери Јована Јеремић поставила је шкакљиво питање Филипу Цару, које се тицало Дејана Драгојевића. Александра Николић одговорила је уместо њега. - Било ми је јако лепо. Пар сати је протекло као пет минута. Младост… »

Вести дана »