Povezane vesti
Tanja Savić veruje u ljubav: „Venčanicu sigurno neću obući uskoro“
Nova 03.01.2023
Popularna pevačica praznične dane provodi sa porodicom. Tanja Savić uživa u svakom slobodnom trenutku sa svojim sinovima. Pevačica voli praznike, pa je u ovo vreme posvećena domu, a svoju decu takođe vaspitava u tom duhu, pa ih uči tradiciji. Tanja je… »
Tanja Savić krije koga je prvo poljubila u ponoć za novu: Pitali je kad će opet obući venčanicu, odgovor sve zbunio
Kurir 03.01.2023
Pevačica Tanja Savić će praznike provodi sa sinovima u Smederevu. - Uskoro se bliži Božić i mi volimo da smo tog dana skupa. Deca obožavaju prazničnu atmosferu i neizostavno kićenje jelke, tako da su me baš obradovali kada sam se pre nekoliko dana… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ponovo počela proizvodnja u Rafineriji u Pančevu
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 19. januar: Hladno, sunčano i vetrovito, ujutru mraz
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Drugo polugodište počinje regularno, ministar prosvete najavljuje skraćenje časova na 30 minuta
Sputnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Olga Danilović otvorila dušu posle pobede: Poslala je brutalnu poruku koja odjekuje planetom: "Uvek moraš da veruješ u sebe – ne samo na terenu, već i u životu"
Kurir pre 6 minutajoš 44 povezane
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 41 minutajoš 25 povezanih