Повезане вести

Кристијано Роналдо промовисан у Ријаду као нови играч Ал Насре (видео)

Кристијано Роналдо промовисан у Ријаду као нови играч Ал Насре (видео)

Дневник 03.01.2023
РИЈАД: Португалски фудбалер Кристијано Роналдо промовисан је данас као нови играч Ал Насре на стадиону Мрсул парк пред 25.000 гледалаца. Роналдо се појавио на конференцији за медије у друштву тренера Рудија Гарсије. "Веома сам… »
Блам кристијана Роналда на првој конференцији: Цео свет се смеје Португалцу - он нема појма где је дошао?! (видео)

Блам кристијана Роналда на првој конференцији: Цео свет се смеје Португалцу - он нема појма где је дошао?! (видео)

Мондо 03.01.2023
Славни фудбалер направио велику грешку током обраћања медијима, што су на друштвеним мрежама једва дочекали његови критичари. Славни фудбалер направио велику грешку током обраћања медијима, што су на друштвеним мрежама једва… »
Зна ли Роналдо где је дошао? Лапсус Португалца на представљању...

Зна ли Роналдо где је дошао? Лапсус Португалца на представљању...

Спортске.нет 03.01.2023
Кристијано Роналдо је нови фудбалер саудијског Ал Насра, где је данас и званично промовисан, у присуству великог броја новинара, али и чак 25.000 навијача. Подсетимо, доскорашњи фудбалер Манчестер јунајтеда потписао је… »
Роналдо се жестоко избламирао: Фудбалер Ливерпула прозива Португалца због великог лапсуса!

Роналдо се жестоко избламирао: Фудбалер Ливерпула прозива Португалца због великог лапсуса!

Хот спорт 03.01.2023
После величанственог дочека је лупио глупост Један од највећих фудбалера у историји Кристијано Роналдо данас је промовисан као нови играч Ал Насра из Саудијске Арабије. Он је потписао уговор на две године тежак 75.000.000 евра по… »
Ал Наср и званично представио Роналда

Ал Наср и званично представио Роналда

Радио 021 03.01.2023
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо званично је данас представљен као нови играч саудијског Ал Насра. "Тако сам поносан што сам донео ову велику одлуку у свом животу. У Европи је мој посао завршен. Освојио сам све и играо за… »
Бивши фудбалер Ливерпула испрозивао Роналда

Бивши фудбалер Ливерпула испрозивао Роналда

Спортске.нет 03.01.2023
Кристијано Роналдо данас је званично представљен као нови фудбал Ал Насра и то на спектакуларан начин. Португалац је недавно потписао двоипогодишњи уговор вредан 75 милиона евра по сезони, а на стадиону Ал Насра дочекало га је… »
ВИДЕО Роналдова брука о којој бруји свет: Погрешио континент, сад му се смеју

ВИДЕО Роналдова брука о којој бруји свет: Погрешио континент, сад му се смеју

Нова 03.01.2023
Зна ли уопште где се налази и како је могуће да му се догоди оваква грешка? Брука Кристијана Роналда на представљању у Ал Насру дуго ће се памтити, а на друштвеним мрежама је Португалац већ постао предмет подсмеха. Роналдо је… »
Кристијано се појавио, а ова девојчица добила успомену за цео живот: Роналдо је видео на трибини и одмах отрчао до ње!

Кристијано се појавио, а ова девојчица добила успомену за цео живот: Роналдо је видео на трибини и одмах отрчао до ње!

Мондо 03.01.2023
Фантастична сцена након промоције Кристијана Роналда у Ал-Насру из Саудијске Арабије. Фантастична сцена након промоције Кристијана Роналда у Ал-Насру из Саудијске Арабије. Кристијано Роналдо је стигао, потписао највећи уговор у… »
Роналдо представљен у Ал Нассру: Ово није крај моје каријере

Роналдо представљен у Ал Нассру: Ово није крај моје каријере

Ал Јазеера 03.01.2023
Цристиано Роналдо је за Ал Насср потписао уговор до јуна 2025. године, а нагађа се како ће зарађивати 200 милиона еура по сезони. Португалски фудбалер Цристиано Роналдо службено је представљен у Ријаду, након што је потписао… »
Ал Наср званично представио Кристијана Роналда

Ал Наср званично представио Кристијана Роналда

Радио сто плус 03.01.2023
“Тако сам поносан што сам донео ову велику одлуку у свом животу. У Европи је мој посао завршен. Освојио сам све и играо за најважније европске клубове. Ово је нови изазов”, рекао је Роналдо на конференцији за новинаре… »
"Завршио сам са Европом": Роналдо спектакуларно представљен у Ал Насру, ево шта је рекао о заради у Арабији

"Завршио сам са Европом": Роналдо спектакуларно представљен у Ал Насру, ево шта је рекао о заради у Арабији

Вечерње новости 03.01.2023
КРИСТИЈАНО Роналдо представљен је на стадиону "Мрсул Парк" у Ријаду. Славни португалац и званично је задужио дрес Ал-Насра, прволигаша из Саудијске Арабије. Тањуг/АП Славни Португалац потписао је уговор на две и по године, а… »
Величанствен дочек у ријаду: Саудијска Арабија слави Кристијана Роналда! (видео)

Величанствен дочек у ријаду: Саудијска Арабија слави Кристијана Роналда! (видео)

Хот спорт 03.01.2023
Магичне сцене на велелепном стадиону! Иако је јасно да су сви становници Ријада желели улазницу за спектакл, капацитет стадиона је број свео на 30 хиљада навијача који су непрестано скандирали: ‘Роналдо, Роналдо’. 🔊… »
Роналдо: ‘Мој посао у Европи је завршен! Тамо сам освојио све, а овде тек желим да обарам рекорде!’ (видео)

Роналдо: ‘Мој посао у Европи је завршен! Тамо сам освојио све, а овде тек желим да обарам рекорде!’ (видео)

Хот спорт 03.01.2023
Кристијано представљен у новом клубу! Главна тема у спортском свету крајем претходне и почетком 2023. године јесте нестваран трансфер Кристијана Роналда у редове Ал Насра из Саудијске Арабије. Португалац ће за две сезоне… »
Роналдо представљен у Ал Насру: У Европи сам освојио све!

Роналдо представљен у Ал Насру: У Европи сам освојио све!

Спорт клуб 03.01.2023
Подели : Кристијано Роналдо представљен је као нови играч Ал Насра са којим је пре неколико дана потисао изузетно финансијски уносан уговор. „Ја сам јединствен играч. У Европи сам оборио све рекорде, желим да оборим и неке… »
Роналдо ће дочек памтити цео живот: Навијачи испунили трибине до последњег места! (видео)

Роналдо ће дочек памтити цео живот: Навијачи испунили трибине до последњег места! (видео)

Хот спорт 03.01.2023
Сви чекају излазак Португалца на терен! Главна тема у фудбалском свету почетком 2023. године јесте нестваран трансфер Кристијана Роналда у редове Ал Насра из Саудијске Арабије. Конференција за медије поводом доласка Португалца је… »
Роналдо је завршио са Европом - "тамо сам освојио све": Кристијано одбио безброј понуда, па открио зашто Ал-Наср!

Роналдо је завршио са Европом - "тамо сам освојио све": Кристијано одбио безброј понуда, па открио зашто Ал-Наср!

Мондо 03.01.2023
Славни португалски фудбалер више се неће враћати у Европу, освојио је све што је требало! Славни португалски фудбалер више се неће враћати у Европу, освојио је све што је требало! Кристијано Роналдо је одлучио - будућност је у… »

Вести дана »