Povezane vesti
Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije: Ove njene reči neće proći nekažnjeno
Svet & Skandal 03.01.2023
Izjava Jovane Jeremić na račun koleginice uzdrmala javnost Jovana Jeremić svakim svojim pojavljivanjem izazove buru u javnosti, da li ljude isprovocira neka njena izjava, ili neuobičajen stajling, tek voditeljka se pobrine za to da niko ne ostane… »
Kosjerina je zamenjiva, nije zvezda, ni moj nivo! Jovana Jeremić isprozivala Draganu - "Hteli su da je dižu preko mene!"
Mondo 03.01.2023
Jovana Jeremić otkrila šta misli o voditeljki Dragani Kosjerini, a po svemu sudeći o njoj nema visoko mišljenje. Jovana Jeremić otkrila šta misli o voditeljki Dragani Kosjerini, a po svemu sudeći o njoj nema visoko mišljenje. Jovana Jeremić napravila je… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

"Nije lako razgovarati sa Putinom 1,5 vremena": Vučić nakon sastanka sa ruskim predsednikom: "Srbija jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji" (video)
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih

Veliko iznenađenje: Bosna savladala Grčku! Šengun možda bude bolji igrač od Jokića, neka pobedimo Srbiju iako on da 50: Ataman zna prioritete!
Hot sport pre 25 minutajoš 48 povezanih