Povezane vesti
„Moj sifilis“: Kad sam počeo da se lečim, otkrio sam da je široko rasprostranjen
N1 Info 03.01.2023
"Sifilis nije bolest XIX veka, informišite se, radite na prevenciji i volite se više - i brižnije", poručuje Beograđanin Dušan Maljković. Dušan Maljković je na portalu Slobodnifilozofski.com objavio intimni i analitički tekst o (svom) sifilisu… »
„Moj sifilis“: Beograđanin progovorio o tihoj epidemiji koja je u Srbiji tabu tema – ovo mora da čuje što više ljudi
Nova 03.01.2023
"Sifilis nije bolest XIX veka, informišite se, radite na prevenciji i volite se više - i brižnije!", poručuje Beograđanin Dušan Maljković. Dušan Maljković je na portalu Slobodnifilozofski.com objavio intimni i analitički tekst o (svom) sifilisu… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
IDF: Jutros izveden još jedan talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih
Krvava subota u mramorku: Komšija pucao u oca i sina, policija ga privela naoružanog: Povređenima se lekari bore za život
Blic pre 55 minutajoš 16 povezanih
Sud u Novom Sadu produžio pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice, među njima i Goran Vesić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih