Povezane vesti
„Moj sifilis“: Kad sam počeo da se lečim, otkrio sam da je široko rasprostranjen
N1 Info 03.01.2023
"Sifilis nije bolest XIX veka, informišite se, radite na prevenciji i volite se više - i brižnije", poručuje Beograđanin Dušan Maljković. Dušan Maljković je na portalu Slobodnifilozofski.com objavio intimni i analitički tekst o (svom) sifilisu kako bi i… »
„Moj sifilis“: Beograđanin progovorio o tihoj epidemiji koja je u Srbiji tabu tema – ovo mora da čuje što više ljudi
Nova 03.01.2023
"Sifilis nije bolest XIX veka, informišite se, radite na prevenciji i volite se više - i brižnije!", poručuje Beograđanin Dušan Maljković. Dušan Maljković je na portalu Slobodnifilozofski.com objavio intimni i analitički tekst o (svom) sifilisu kako bi i… »
Vesti dana »
Situacija u Sjenici stabilna nakon padavina, vanredno stanje ostaje na snazi dok ima snežnih nanosa
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih
Na Mali Božić mesi se vasilica – obredni kolač koji simbolizuje dobar početak godine
Glas Zaječara pre 2 satajoš 41 povezana
Kamerun Pejn iskren: „Ne volim da pričam o sudijama, ali su drugačije!“
Hot sport pre 32 minutajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih