Povezane vesti
"Upropastio si gocu, još uvek ti plaća kredit" - Ivan pred kamerama spomenuo bivšu ženu, nastao haos: "Ti si sprdnja"
Mondo 03.01.2023
Učesnici Zadruge dobili su zadatak da izaberu tri najnezahvalnija cimera, a Miljan Vračević i Ivan Marinković su tom prilikom ušli u žestoku svađu. Učesnici Zadruge dobili su zadatak da izaberu tri najnezahvalnija cimera, a Miljan Vračević i… »
"Goca ti još uvek plaća kredit, upropastio si je" Miljan i Ivan u žestokom ratu, zadrugar mu spomenuo bivšu, tresla se bela…
Kurir 03.01.2023
Tokom zadatka gde su rijaliti učesnici morali da izaberu tri najnezahvalnija zadrugara, došlo je do žestokog rata između Miljana Vračarevića i Ivana Marinkovića. Prvi je sa izlaganjem počeo Ivan Marinković, što je Miljana Vračarevića… »
"Upropastio si je, i dalje otplaćuje kredit" Miljan Vračević se obrušio na Ivana Marinkvoića, Pa pomenuo gocu tržan
Alo 03.01.2023
Skandal u "beloj kući" Nakon Miljana Vračevića, tri najnezahvalnija zadrugara birao je Nenad Aleksić Ša, a potom i Ivan Marinković. -Pa, ovako, ja ću navesti Valentinu. Prema meni jeste nezahvalna. Prvo kako mi se obraća, a i Zvezdanu. Svih ovih… »
Vesti dana »
Uživo počeli izbori u Americi, stigli prvi rezultati! Evo koliko je glasova dobio Tramp, a koliko Kamala, desilo se nešto što je malo ko očekivao (foto, video)
Kurir pre 23 minutajoš 36 povezanih
Novaković: Ostavka Vesića parada licemerja, Novi Sad se neće smiriti dok Vučević ne da ostavku
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Harris će podržati Zapadni Balkan u integracijama, Trump obećao jačanje sigurnosti regije
Al Jazeera pre 1 satjoš 10 povezanih