Povezane vesti
Nož mi se zario u čelo! Krv lije, a mene ništa ne boli! Jeziva priča majke Aleksandre Nikolić - Živela u kući od zemlje!
Mondo 03.01.2023
Majka Aleksandre Nikolić prisetila se svog odrastanja i nezgode nakon koje je kako kaže doživela kliničku smrt. Majka Aleksandre Nikolić prisetila se svog odrastanja i nezgode nakon koje je kako kaže doživela kliničku smrt. Aleksandra Nikolić… »
Zario joj se nož u čelo, pa doživela kliničku smrt! Šok priča majke Aleksandre Nikolić: Dok je lila krv ona joj se…
Kurir 03.01.2023
Slovenka, majka Aleksandre Nikolić, otkrila je da je u detinjstvo doživela kliničku smrt u devetoj godini. Od tada joj se život promenio iz korena! Naime, kako je istakla, rođena je na selu, a jednom prilikom je doživela jezivu nezgodu, zbog koje je… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Zbog dojave o eksplozivnoj napravi obustavljen međugradski železnički saobraćaj
Insajder pre 45 minutajoš 15 povezanih

(Video) "ja bih unutra bacio molotovljev koktel" Evo kako je novosadska grupa kovala plan za destabilizaciju države! Na sve načine pokušavaju da građane uvuku u građanski rat
Dnevnik pre 39 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 57 minutajoš 1 povezana