Povezane vesti

Potraga traje 23 dana! Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja: "Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži"

Potraga traje 23 dana! Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja: "Mislim da mi je samo to ostalo i to me drži"

Blic 04.01.2023
Lepe Ilinke Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za dvadesetčetvorogodišnjom devojkom. Kako je ovoga puta naveo, ni sam više ne shvata… »
Ilinke iz Priboja nema više od 20 dana! Otac ne odustaje od potrage: Uskoro mi je rođendan, imam samo jednu želju

Ilinke iz Priboja nema više od 20 dana! Otac ne odustaje od potrage: Uskoro mi je rođendan, imam samo jednu želju

Kurir 04.01.2023
Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala pre 23 dana na društvenoj mreži objavio je nove potresne poruku i istakao da je uveren da je njegova ćerka živa. "Vi ne znate koliko mojoj Ilinci i meni znači vaša podrška! Zbog vas… »
"Nije moja Ika tamo": Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja, potraga traje već 23 dana

"Nije moja Ika tamo": Potresna poruka oca nestale devojke iz Priboja, potraga traje već 23 dana

Telegraf 04.01.2023
Otac je zamolio sve ljude dobre volje da mu se priključe u potrazi. Lepe Ilinke Dujović iz Priboja nema već 23 dana, a njen otac svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje potresne apele kako bi okupio čitavu Srbiju u potrazi za… »

Vesti dana »