Povezane vesti
"Dotični doktor vratio je sve pacijente i pregledao samo mene" Potresna ispovest Ljubine iz Rume koja tvrdi da su joj ukrali…
Kurir 04.01.2023
Ljubina Katić je 09. februara 1986. godine, kako se priseća, proživela noć iz pakla. Sve je počelo jednim redovnim pregledom u Rumi. – Došla sam na redovan pregled u ambulantu u Rumu, 28.01.1986. godine. Tih dana je, koliko se sećam, u Rumi počelo sa… »
Celu noć sam je slušala kako plače, a ujutru su me ubeđivali da je umrla: Ljubinka tvrdi da su joj bebu oteli
Telegraf 04.01.2023
Puštena je bez otpusne liste i bez lista smrti njene tek rođene devojčice. Sve do današnjeg dana, kaže, taj list nije dobila. Ljubina Katić je 9. februara 1986. godine, kako se priseća, proživela noć iz pakla. Sve je počelo jednim redovnim pregledom u… »
Vesti dana »
Posle više od 8 sati lokalizovan požar na Novom Beogradu: Drama u tržnom centru trajala od ranih jutarnjih časova: Dva vatrogasca povređena
Blic pre 26 minutajoš 67 povezanih
Zaharova: Zapad i Kijev plasirali još jednu izmišljotinu o napadu na Kijevsko-pečersku lavru
Sputnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Majke dece sa invaliditetom u štrajku glađu: "Sramota da se ima za iće, piće i pevaljke, a nema za našu decu"
N1 Info pre 26 minutajoš 7 povezanih
Izuzeti dokazi koje je BIA prikupila u postupku protiv devet studenata, uhapšenih posle protesta na Vidovdan prošle godine
Mašina pre 1 satjoš 23 povezane