Povezane vesti

Zašto njega nikad Ne pitate da li je zapostavio decu?! Ženi slavnog pevača dozlogrdilo, pa iznela sve što joj je na duši!

Zašto njega nikad Ne pitate da li je zapostavio decu?! Ženi slavnog pevača dozlogrdilo, pa iznela sve što joj je na duši!

Kurir 04.01.2023
Poznati muzičar Robi Vilijams i njegova supruga, manekenka i glumica, Ajda Fild u braku su od 2010. godine i imaju četvoro dece. Fild je u nedavnom podkastu “Postcards From The Edge” progovorila o tome kako se zaposlene majke i očevi ne tretiraju… »
Najomraženiji glumac drastično promenio imidž: Javno je ponizio bivšu ženu i svoje bolesno dete, sad ljubi ćerku…

Najomraženiji glumac drastično promenio imidž: Javno je ponizio bivšu ženu i svoje bolesno dete, sad ljubi ćerku…

Kurir 04.01.2023
Kris Prat (43) uputio je pratiocima na Instagramu novogodišnju čestitku i pokazao promenu imidža. "Nova godina, novi brkovi, mi isti. Želimo vam svima zdravu, srećnu i blagoslovenu Novu godinu", napisao je glumac uz fotografiju sa suprugom Ketrin… »
Moja ljubavnica je zvala moju ženu, mislila je da sam se predozirao: Košarkaš varao starletu na svakom koraku, a sad ogolio…

Moja ljubavnica je zvala moju ženu, mislila je da sam se predozirao: Košarkaš varao starletu na svakom koraku, a sad ogolio…

Kurir 04.01.2023
Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan pojavila se na naslovnici magazina Sorbet oduševivši svoje pratitelje novom frizurom. Objašnjavajući izbor 38-godišnje rijaliti zvezde kao lica za naslovnicu, urednici Sorbeta napisali su: “Nema puno ljudi na svetu… »

Vesti dana »