Povezane vesti
Rani znaci povišenih sposobnosti kod dece: „Kako sam otkrila da je moje dete nadareno“
Radio 021 04.01.2023
Šta čini neko dete nadarenim pitanje je koje deli mišljenje eksperata – jedni tvrde da je ovo isključivo vezano za inteligenciju, dok drugi zagovaraju širi pristup. Ali ko uopšte može da prepozna nadareno dete? Family album Koncept nadarenosti je… »
Rani znaci povišenih sposobnosti kod dece: „Kako sam otkrila da je moje dete nadareno“
Južne vesti 04.01.2023
Family album Koncept nadarenosti je kontroverzan. S jedne strane, stručnjaci kao što su neuronaučnici, neuropsiholozi, tvrde da su samo deca sa natprosečnim kvocijentom inteligencije nadarena. S druge strane, profesionalci kao što su pedagozi i… »
BBC News 04.01.2023
Šta čini neko dete nadarenim pitanje je koje deli mišljenje eksperata – jedni tvrde da je ovo isključivo vezano za inteligenciju, dok drugi zagovaraju širi pristup. Ali ko uopšte može da prepozna nadareno dete? Koncept nadarenosti je… »
Danas 04.01.2023
Koncept nadarenosti je kontroverzan. S jedne strane, stručnjaci kao što su neuronaučnici, neuropsiholozi, tvrde da su samo deca sa natprosečnim kvocijentom inteligencije nadarena. S druge strane, profesionalci kao što su pedagozi i sportski treneri… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu: Grupa studenata bila ispred Narodne skupštine
Nova pre 2 minutajoš 54 povezane
Veliki broj građana podržao studente: U protestnoj šetnji nekoliko hiljada ljudi
Niške vesti pre 1 satjoš 9 povezanih
Crvena zvezda pobedom nad Čukaričkim završila jesenji deo prvenstva
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 1 satjoš 2 povezane
Stiže sneg u celu Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, evo koliko zahlađenje nas očekuje sledeće sedmice
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih