Povezane vesti
„Za prvu ljubav sam naučila srpski, za drugu sam se iz Australije preselila u Srbiju – sad mi treba vaša pomoć“
Nova 04.01.2023
Ljubavi nisu uspele, ali odlučila je da ostane. Australijanka Liz Duong (27), influenserka poreklom iz Vijetnama, osvojila je simpatije Srba kada je u našu zemlju došla turistički, a onda zbog ljubavi odlučila da kupi kartu u jednom pravcu usred korone… »
"Srbijo, treba mi vaša pomoć": U njenoj zemlji ni ne znaju gde je Srbija, a Vijetnamka Liz je promoviše na najbolji mogući…
Blic 04.01.2023
Australijanka Liz Duong (27), poreklom iz Vijetnama osvojila je simpatije Srba još pre tri godine, kada je u našu zemlju došla turistički, a onda zbog ljubavi odlučila da kupi kartu u jednom pravcu usred korone, preseli se u Beograd i nauči srpski jezik… »
Vesti dana »
"Hvala na prijateljstvu Srba i Mađara": Predsednik Srbije pružio podršku Viktoru Orbanu uoči izbora u Mađarskoj
Mondo pre 17 minutajoš 58 povezanih
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Radio sto plus pre 3 satajoš 31 povezana
Počeli američko-iranski pregovori u Pakistanu, tokom trajanja krhkog primirja
Beta pre 14 minutajoš 42 povezane
Obaveštajne službe SAD procenjuju da svetska sila priprema isporuku oružja Iranu: Ovo im je plan
Blic pre 1 satjoš 88 povezanih
"Od ovog datuma temperatura preko 25 stepeni": Meteorolog Todorović otkrio kakvo će vreme biti do kraja aprila
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane