Povezane vesti
U 2022. godini u Pirotu i Palanci manje beba u odnosu na prethodnu, više u Dimitrovgradu i Babušnici
Južne vesti 04.01.2023
Tokom 2022. godine u pirotskom porodilištu rođeno je 356 beba i to je za 84 manje u odnosu na 2021. godinu kada je bilo 440 novorođenčadi. Prva beba u Novoj godini na svet je došla 2. januara, a ubrzo su rođeni još jedan dečkić i devojčica. Broj… »
Odlične vesti iz čačanskog porodilišta: Tokom prošle godine rođeno 40 beba više, pravi bejbi bum dogodio se pred sam…
RINA 04.01.2023
Pretraga Registracija Odlične vesti iz čačanskog porodilišta: Tokom prošle godine rođeno 40 beba više, pravi bejbi bum dogodio se pred sam kraj decembra kad je na svet stiglo 10 mališana Čačak - Dukat sa likom Belog Anđela i ove godine… »
Vesti dana »

"Mesijev sin me stavio pod pritisak kad mi je to rekao": Novak otkrio detalje iz svlačionice, dobio je domaći
Mondo pre 41 minutajoš 28 povezanih

Broj poginulih u zemljotresu u Mjanmaru porastao na više od hiljadu ljudi
Insajder pre 36 minutajoš 25 povezanih

Specijalna licenca ministarstva finansija SAD! Odložena puna primena sankcija prema NIS-u do 28. aprila!
Kurir pre 11 minutajoš 19 povezanih

(Mapa) do kada će padati kiša? Ovo je detaljna prognoza za vikend i sledeću nedelju: Rhmz upalio alarme i upozorenja, vraća se i sneg
Blic pre 53 minutajoš 20 povezanih