Povezane vesti
Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike
Radio 021 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nije omogućio referendum o eksploataciji litijuma kod Loznice, a da je referendum bilo - opozicija bi izgubila. On je u godišnjem obraćanju građanima, na pitanje da komentariše navode iz medija… »
Vučić o Rio Tintu: „Žao mi je što nije održan referendum, možda ga bude sledeće godine, poslušali smo one nesrećnike“…
Nova 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je žao što nije održan referendum o projektu "Jadar" kompanije Rio Tinto i dodao da ne isključuje opciju da se on možda desi u naredne dve godine. „Žao mi je što nisam omogućio da bude referendum… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Zborovi u maršu kroz Beograda, studente u blizini Lučana napali aktivisti vlasti i pretili "lomljenjem glava"
Nova pre 31 minutajoš 11 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp tvrdi da je Iran poražen, Teheran preti odmazdom ako budu pogođeni njegovi objekti; Kac: Rat ulazi u odlučujuću fazu (FOTO)
Insajder pre 31 minutajoš 48 povezanih
Kurti i Sorensen dogovorili: Boravišne dozvole za srpske studente i prosvetne radnike na godinu dana na Kosovu
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih
Simić (Srpska lista): Očekujemo da svako ko živi na Kosovu može da dobije kosovska dokumenta
N1 Info pre 21 minutajoš 20 povezanih
Severna Koreja ispalila 10 raketa prema moru tokom vežbi SAD i Južne Koreje
Vesti online pre 31 minutajoš 21 povezana