Povezane vesti
Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike
Radio 021 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nije omogućio referendum o eksploataciji litijuma kod Loznice, a da je referendum bilo - opozicija bi izgubila. On je u godišnjem obraćanju građanima, na pitanje da komentariše navode… »
Vučić o Rio Tintu: „Žao mi je što nije održan referendum, možda ga bude sledeće godine, poslušali smo one…
Nova 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je žao što nije održan referendum o projektu "Jadar" kompanije Rio Tinto i dodao da ne isključuje opciju da se on možda desi u naredne dve godine. „Žao mi je što nisam omogućio da bude… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi osudili korišćenje sredstva koje ima iste efekte kao zvučni top
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 23 satajoš 9 povezanih

Njujork Tajms o jučerašnjem protestu u Beogradu: Najveći izazov vlasti u poslednjih 30 godina
Nova pre 3 satajoš 12 povezanih

Očajnom ocu iz kočana stigle strašne vesti Od jutra tragao za ćerkom koja je bila u diskoteci, saopštili mu da je mrtva:Ovo je Lepa koja nije uspela da se spasi
Kurir pre 48 minutajoš 233 povezane

Ovako izgleda anti: - dron puška Oglasio se MUP i oštro demantovao da je na protestu u Beogradu korišćen zvučni top (foto)
Blic pre 2 satajoš 71 povezana