Povezane vesti
Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike
Radio 021 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nije omogućio referendum o eksploataciji litijuma kod Loznice, a da je referendum bilo - opozicija bi izgubila. On je u godišnjem obraćanju građanima, na pitanje da komentariše navode iz medija… »
Vučić o Rio Tintu: „Žao mi je što nije održan referendum, možda ga bude sledeće godine, poslušali smo one nesrećnike“…
Nova 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je žao što nije održan referendum o projektu "Jadar" kompanije Rio Tinto i dodao da ne isključuje opciju da se on možda desi u naredne dve godine. „Žao mi je što nisam omogućio da bude referendum… »
Vesti dana »
Sada je sve jasno! RHMZ objavio detaljnu prognozu za naredne dane: Dobro pogledajte ove temperature, meteoalarmi gore, od ovog dana se sve menja
Blic pre 48 minutajoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Fedorov ukrajinskim saveznicima: Pošaljite nam PVO rakete PAC-3; Zaharova: Kijev i EU ne žele pravedan mir
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana
Skupština u Prištini usvojila rezoluciju o podršci bivšim vođama OVK: Srpska lista napustila salu
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Sve je spremno za spektakl u Beogradu! Partizan dočekuje Real! Evo gde možete da gledate večerašnju utakmicu!
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana