Povezane vesti
Vučić: Žao mi je što nije bilo referenduma za litijum, žao mi je što smo poslušali te nesrećnike
Radio 021 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je žao što nije omogućio referendum o eksploataciji litijuma kod Loznice, a da je referendum bilo - opozicija bi izgubila. On je u godišnjem obraćanju građanima, na pitanje da komentariše navode… »
Vučić o Rio Tintu: „Žao mi je što nije održan referendum, možda ga bude sledeće godine, poslušali smo one…
Nova 04.01.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je žao što nije održan referendum o projektu "Jadar" kompanije Rio Tinto i dodao da ne isključuje opciju da se on možda desi u naredne dve godine. „Žao mi je što nisam omogućio da bude… »
Vesti dana »

Struka i očevici saglasni, MUP i vojska negiraju: Šta do sada znamo o navodnom napadu „zvučnim topom“ tokom protesta u Beogradu
Nova pre 35 minutajoš 28 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

"Bila je puna ljubavi, muzike i života": Preminula devojka koja je bila prateći vokal u bendu "DNK": Kolege se opraštaju potresnim rečima
Blic pre 1 satjoš 227 povezanih

MUP tvrdi da vojne jedinice drže anti-dron pušku na jučerašnjoj fotografiji Predsedništva Srbije, a ne „zvučni top“
Danas pre 1 satjoš 68 povezanih