Повезане вести

Хорор! Гркиња (29) бацила дете у реку! Огласио се деда: Убила је бебу да се освети партнеру!

Хорор! Гркиња (29) бацила дете у реку! Огласио се деда: Убила је бебу да се освети партнеру!

Курир 04.01.2023
За Нову годину догодила се незапамћена трагедија у Грчкој, тело 11-месечне девојчице пронађено је у понедељак на брани реке Алиакмонас код Верије у северном делу земље. Полиција је ухапсила 29-годишњу мајку бебе, која одбија… »
Огласио се деда Гркиње осумњичене да је бацила дете у ледену реку: Убила је бебу да се освети партнеру

Огласио се деда Гркиње осумњичене да је бацила дете у ледену реку: Убила је бебу да се освети партнеру

Телеграф 04.01.2023
Да сам знао шта ће се десити, узео бих дете, рекао је потрешени деда. Случај Гркиње која је која је оптужена да је бацила своју 11-месечну бебу у ледену реку 31. децембра у Вериј и шокирао је јавност у Грчкој, а сада се огласио… »
Мајка бацила бебу у ледену реку, па "хладна као лед" села у такси и отишла: Детаљи ужаса у Грчкој

Мајка бацила бебу у ледену реку, па "хладна као лед" села у такси и отишла: Детаљи ужаса у Грчкој

Телеграф 04.01.2023
"Била ми је код ногу, ја сам држала телефон у рукама када је упала у реку. Нисам могла да скочим за њом да је извучем. Оптужују ме да сам урадила нешто што нисам. Много сам волела своју ћерку", рекла је осумњичена приликом… »

Вести дана »