Povezane vesti

Horor! Grkinja (29) bacila dete u reku! Oglasio se deda: Ubila je bebu da se osveti partneru!

Horor! Grkinja (29) bacila dete u reku! Oglasio se deda: Ubila je bebu da se osveti partneru!

Kurir 04.01.2023
Za Novu godinu dogodila se nezapamćena tragedija u Grčkoj, telo 11-mesečne devojčice pronađeno je u ponedeljak na brani reke Aliakmonas kod Verije u severnom delu zemlje. Policija je uhapsila 29-godišnju majku bebe, koja odbija da prizna da je… »
Oglasio se deda Grkinje osumnjičene da je bacila dete u ledenu reku: Ubila je bebu da se osveti partneru

Oglasio se deda Grkinje osumnjičene da je bacila dete u ledenu reku: Ubila je bebu da se osveti partneru

Telegraf 04.01.2023
Da sam znao šta će se desiti, uzeo bih dete, rekao je potrešeni deda. Slučaj Grkinje koja je koja je optužena da je bacila svoju 11-mesečnu bebu u ledenu reku 31. decembra u Verij i šokirao je javnost u Grčkoj, a sada se oglasio i njen deda koji… »
Majka bacila bebu u ledenu reku, pa "hladna kao led" sela u taksi i otišla: Detalji užasa u Grčkoj

Majka bacila bebu u ledenu reku, pa "hladna kao led" sela u taksi i otišla: Detalji užasa u Grčkoj

Telegraf 04.01.2023
"Bila mi je kod nogu, ja sam držala telefon u rukama kada je upala u reku. Nisam mogla da skočim za njom da je izvučem. Optužuju me da sam uradila nešto što nisam. Mnogo sam volela svoju ćerku", rekla je osumnjičena prilikom ispitivanja. Majka… »

Vesti dana »