Повезане вести

Велика Британија и краљевска породица: Принц Хари тврди да га је Вилијам физички напао током свађе око Меган

Велика Британија и краљевска породица: Принц Хари тврди да га је Вилијам физички напао током свађе око Меган

Јужне вести 05.01.2023
Гетти Имагес Принц Хари тврди да га је његов брат принц Вилијам физички напао, пише лондонски Гардијан, који наводи да је имао увид у копију Харијевих мемоара чије се објављивање ускоро очекује. Лист је објавио да су у… »
Аутобиографија принца Харија: Како ме је физички напао брат Вилијам због Меган

Аутобиографија принца Харија: Како ме је физички напао брат Вилијам због Меган

Н1 Инфо 05.01.2023
У својој дугоочекиваној аутобиографији "Резерва" (Спаре), принц Хари, између осталог, препричава, оно што је назвао физичким нападом његовог брата Вилијама, сада принца од Велса, док се њихов однос распадао због женидбе млађег… »
Гардијан: Принц Хари у својој књизи наводи да га је Вилијам физички напао током свађе

Гардијан: Принц Хари у својој књизи наводи да га је Вилијам физички напао током свађе

Глас Америке 05.01.2023
У својој аутобиографији, британски принц Хари написао је да га је његов брат, принц Вилијам, физички напао за време једне жестоке свађе, у време када су били у све лошијим односима, објавио је Гардијан. Британски дневник наводи… »
„Страховао сам да ће бити зла маћеха“: Принц Хари у књизи открива да је молио оца да не жени Камилу

„Страховао сам да ће бити зла маћеха“: Принц Хари у књизи открива да је молио оца да не жени Камилу

Нова 05.01.2023
Принц Хари је у својим мемоарима тврдио да су он и Вилијам "молили" свог оца Чарлса да се не ожени Камилом након смрти принцезе Дајане, страхујући да ће она бити њихова "зла маћеха", открива данас Мејл онлајн. У својој… »
„Дивље дете“ у краљевској породици, мајор и страствени љубитељ рагбија: О принцу Харију, након што је оптужио брата да га…

„Дивље дете“ у краљевској породици, мајор и страствени љубитељ рагбија: О принцу Харију, након што је оптужио брата да га…

Данас 05.01.2023
У својој дуго очекиваној аутобиографији „Резервни“ (Спаре), принц Хари тврди да га је брат Вилијам, принц од Велса, физички напао. Пише и о томе како се повезаност са братом пољуљала због његовог брака са глумицом Меган Маркл… »

Данас 05.01.2023
Принц Хари тврди да га је његов брат принц Вилијам физички напао, пише лондонски Гардијан, који наводи да је имао увид у копију Харијевих мемоара чије се објављивање ускоро очекује. Лист је објавио да су у мемоарима Спаре… »
Браћа се потукла због Меган: Вилијам бацио Харија на под, а оно што је уследило је још већи шок

Браћа се потукла због Меган: Вилијам бацио Харија на под, а оно што је уследило је још већи шок

Нова 05.01.2023
Принц Хари открио је у својој новој аутобиографији да га је брат Вилијам напао у Лондону 2019. године, и то након свађе због његове жене Меган Маркл. Како преноси Гардијан, Хари у књизи препричава, како каже, физички напад… »
Принц Хари оптужио брата и снају за своју највећу животну грешку: "Због њих сам носио наци униформу"

Принц Хари оптужио брата и снају за своју највећу животну грешку: "Због њих сам носио наци униформу"

Телеграф 05.01.2023
Двоумио се, па потражио савет, послушао га и завршио на свим насловницама. Принц Хари оптужио је брата принца Вилијама и снају Кејт Мидлтон за своје скандалозно појављивање на костимираној забави, када је понео нацистичку… »
Испљувао Меган, па насрнуо на мене и оборио ме! Принц Хари открио шок детаље односа с Вилијамом, палата у паници!

Испљувао Меган, па насрнуо на мене и оборио ме! Принц Хари открио шок детаље односа с Вилијамом, палата у паници!

Мондо 05.01.2023
Принц Вилијам је насрнуо на брата Харија и оборио га на земљу због Меган Маркл, откривају одломци књиге "Спаре". Принц Вилијам је насрнуо на брата Харија и оборио га на земљу због Меган Маркл, откривају одломци књиге "Спаре"… »
"Вилијам ме је 2019. физички напао због Меган, стргао ми је ланчић и оборио": Шокантне тврдње принца Харија

"Вилијам ме је 2019. физички напао због Меган, стргао ми је ланчић и оборио": Шокантне тврдње принца Харија

Телеграф 05.01.2023
Његови мемоари. Принц Хари је наводно изјавио да га је Принц Вилијам физички напао током жучне расправе о Меган Маркл, пише Даили Миррор. У исечку из мемоара, који је процурео, Хари тврди да је после сукоба у свом дому који је… »
"Вилијам ме је ухватио за крагну и оборио на под": Принц Хари у новој књизи открива шокантне детаље сукоба са братом због…

"Вилијам ме је ухватио за крагну и оборио на под": Принц Хари у новој књизи открива шокантне детаље сукоба са братом због…

Блиц 05.01.2023
Принц Хари открио је у својој новој аутобиографији да га је брат Вилијам напао у Лондону 2019. године, и то након свађе због његове жене Меган Маркл. Како преноси "Гардијан", Хари у књизи препричава, како каже, физички напад… »

Вести дана »