Повезане вести
Шеф украјинске обавештајне службе: „Путин болује од рака, умреће веома брзо“
Нова 05.01.2023
Владимир Путин је смртно болестан од рака и ускоро ће умрети, изјавио је шеф украјинске војне обавештајне службе. Кирило Буданов, не пружајући доказе, рекао је да зна да је смрт руског деспота неминовна због тога што руски… »
Шеф украјинских обавештајаца мисли да Путин умире: "Сигуран сам да има рак"
Телеграф 05.01.2023
"Он је болестан већ дуже време. Сигуран сам да има рак. Мислим да ће умрети брзо, надам се врло брзо", рекао је Буданов. Шеф украјинске војно-обавештајне службе Кирил Буданов у интервјуу за АБЦ говорио је о украјинским плановима… »
"Путин ће умрети врло брзо" тврди шеф украјинских обавештајаца! Има изворе у Кремљу - Морамо да завршимо рат пре тога
Мондо 05.01.2023
Кирил Буданов, шеф обавештајне службе Украјине је рекао у интервјуу да има информације директно из Кремља да је Путин веома болестан и да умире. Кирил Буданов, шеф обавештајне службе Украјине је рекао у интервјуу да има… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 17 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 17 минутајош 100 повезаних