Povezane vesti
Pokušavaju da me prisile da im dam novac! Diskvalifikovani učesnik Zadruge upozorio sve - "Hteli su da me odrade"
Mondo 05.01.2023
Bivši učesnik Zadruge 5, Stefan Mihić oglasio se na društvenim mrežama i upozorio svoje pratioce na nesvakidašnje okolnosti u njegovoj okolini. Bivši učesnik Zadruge 5, Stefan Mihić oglasio se na društvenim mrežama i upozorio svoje pratioce na… »
Bivši zadrugar besan: "Pokušavaju da me prisile da im dam novac", neće da ćuti: "Misle da ću da se uplašim"
Blic 05.01.2023
Nekadašnji učesnik "Zadruge", Stefan Mihić, obavestio je svoje pratioce na Instagramu da nepoznate osobe pišu njegovim prijateljima i pokušavaju da mu iznude novac. - Moram da se oglasim jer određena grupa skemera piše mojim prijateljima i oglašava se… »
Vesti dana »
Da li će Tivat postati novi pojam u rečniku proširenja Evropske unije
NIN pre 4 satijoš 69 povezanih
Nova velika razmena ratnih zarobljenika Rusije i Ukrajine: Oslobođeno je po 185 vojnika sa obe strane
Mondo pre 5 satijoš 45 povezanih
Samit EU-Zapadni Balkan u Tivtu: Fond der Lajen pozvala region da iskoristi zamah za proširenje Unije
Insajder pre 1 danjoš 125 povezanih
Neverovatni podaci zbog kojih Zverev strepi pred neočekivano finale Rolan Garosa
Nova pre 3 satajoš 33 povezane
"Došao je doktor, dao mi nešto..." Italijan objasnio odluku o šokantnom povlačenju sa Rolan Garosa
Kurir pre 4 satijoš 28 povezanih