Povezane vesti
S bivšim mužem se čujem 3 puta dnevno! Dara uživa s mlađim momcima, a sada sve iznenadila - "Prija mi da budemo zajedno"
Mondo 05.01.2023
Dara Bubamara se pre više od 6 godina razvela od supruga Milana Kesića, ali ističe da se sada non-stop čuju i provode vreme zajedno. Dara Bubamara se pre više od 6 godina razvela od supruga Milana Kesića, ali ističe da se sada non-stop čuju i provode… »
"Prija mi da budem sa bivšim mužem": Dara Bubamara o partnerima i udvaračima: "Svi me muvaju"
Blic 05.01.2023
Pevačica Dara Bubamara je, kao po običaju, i ovu Novu godinu dočekala radno. Iako kaže da u prethodnom periodu nije imala vremena za ljubav, pevačica ističe da joj sve više prija druženje sa bivšim suprugom, Milanom Kesićem, i harmoničan odnos koji… »
Vesti dana »
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 15 minutajoš 26 povezanih
Biografija Srbina koji je došao na čelo BMW-a: Ima doktorat, diplomu mašinskog inženjera stekao je na Kembridžu, a radnici ga zbog ovoga obožavaju
Kurir pre 30 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih