Povezane vesti
Slovenija izdala drugu održivu obveznicu
Biznis.rs 05.01.2023
novac od prodaje biće upotrebljen za refinansiranje dugova. Slovenija je uspešno izdala drugu desetogodišnju održivu obveznicu RS91 s rokom dospeća 11. marta 2033. godine i s kuponom od 3,625 odsto u vrednosti 1,25 milijardi evra, saopštilo je… »
Slovenija je izdala održivu obveznicu vrijednu 1,25 milijardi eura, potražnja premašila 10 milijardi
SEEbiz 05.01.2023
LJUBLJANA - Slovenija je uspješno izdala drugu 10-godišnju održivu obveznicu RS91 s rokom dospijeća 11. ožujka 2033. i s kuponom od 3,625 posto u vrijednosti od 1,25 milijardi eura, priopćilo je Ministarstvo financija, dodajući da su istovremeno… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana